«Weekend Festival Baltic» atskats krāšņā video jau šodien

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

16. decembrī, grandiozais «Weekend Festival Baltic», kas notika šovasar no 6. līdz 8. augustam Pērnavā, laiž klajā oficiālo festivāla aftermovie (no angļu - festivāla īsfilmu). Organizatori sola priecēt festivāla apmeklētājus un fanus ar krāšņu videomateriālu no plkst 19. Savukārt mēs saviem lasītājiem kā oficiālais Weekend Festival Baltic 2015 informatīvais partneris šodien piedāvāsim festivāla īsfilmas pirmizrādi. Nenokavē!

Tiem, kas apmeklēja festivālu pagājušovasar, piedāvājam kavēties patīkamās atmiņās no grandiozajā festivālā piedzīvotā.

Starp festivāla galvenajiem māksliniekiem bija tādi grandi kā Martin Garrix, David Guetta, Tiesto, Armin van Buuren, Robin Schulz un citi.

Martin Garrix
Martin Garrix Foto: @martingarix

Martin Garrix pauda prieku par festivālā piedzīvoto.

Ir teiciens «atrodi darbu, kuru mīli, un tev neviena diena mūžā nebūs jāstrādā,» šis noteikti ir attiecināms uz mūziķiem, kas paralēli mūzikas šoviem uz milzīgās Weekend Festival Baltic skatuves kopā arī izklaidējas festivāla aizkulisēs.

David Guetta un Martin Garrix
David Guetta un Martin Garrix Foto: Instagram

Lielisks gaismu šovs kopā ar lielisku mūziku - lieliska vakara programma.

Transmūzikas un tehnomūzikas leģendas Armin van Buuren uzstāšanās festivālā
Transmūzikas un tehnomūzikas leģendas Armin van Buuren uzstāšanās festivālā Foto: Instagram

Weekend Festival tā iedvesmoja Robinu Šulcu (Robin Schulz), ka viņš nolēma pats uzņemt un izveidot videoklipu par piedzīvoto festivālā. Videoklipa mūzikai izmantota pašlaik tik ļoti populārā Robina dziesma «Sugar», kas skan radiostacijās visā Eiropā un pasaulē. Starp citu, viena cita Robina dziesma ir iekļuvusi Billboard 2015. gada «karsto dziesmu» topā - šī dziesma ir «Waves».

Savukārt Felix Jaehn izmantoja video uzņēmumus no Weekend Festival sava oficiālā klipa izveidošanai dziesmai «Book of Love».

Tātad plkst 19 aicinām apmeklēt TVNET galveno lapu un noskatīties aizraujošo festivāla aftermovie.

Pagaidām - tīzeris ieskatam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu