«Astro’n’out» izdod jaunu singlu «Atskatos» un izziņo koncertsēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Astro’n’out» februārī nolēmusi dosies nelielā koncertturnejā, sniedzot trīs koncertus, informēja grupas menedžere Kristīne Komarovska. Trīs dienās trīs pilsētas - 12., 13. un 14. februārī Rēzeknē, Liepājā un Jūrmalā.

Pagājušā gada rudenī «Astro’n’out» klausītājiem Siguldā, Ventspilī, Liepājā, Cēsīs un Rīgā sniedza pirmos sešus «Astro’Electro Acoustic» koncertsērijas koncertus, un nu grupa nolēmusi piedāvāt koncertsērijas turpinājumu.

Trijos gaidāmajos koncertos grupa klausītājiem dos ieskatu topošajā, jau piektajā, «Astro’n’out» studijas albumā, kura iznākšana plānota 2016.gadā. Koncertos skanēs labākās «Astro'n'out» dziesmas neierastos aranžējumos, kā arī klausītāji gūs pirmo ieskatu grupas jaunā albuma materiālā. Grupai uz skatuves pievienosies tās ilggadējais draugs un producents dīdžejs «Rudd».

Līdz ar koncerttūres izziņošanu «Astro’n’out» laiž klajā arī jaunu singlu ar nosaukumu «Atskatos». Singla pamattēma radās šovasar «Astro'n'out» radošajā nometnē, vairākas dienas kopā ar producentu dīdžeju «Rudd» dzīvojot Valmieras rajonā, radošajā telpā «Siltumnīca». Dziesma ir par pagājušo lietu atstāšanu, par nereālo ilūziju palaišanu un iešanu tālāk, ņemot pieredzēto sev līdzi, bet neļaujot pagātnei sevi stādināt.

www.bilesuserviss.lv

Biļešu iepriekšpārdošana Biļešu servisa kasēs. Grupa aicina savus klausītājus biļetes iegādāties līdz Ziemassvētkiem, piedāvājot zemākās biļešu cenas - no 10 EUR.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu