Dailes teātris Ventspilī rādīs komēdiju «Reāli sliktie puiši»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien Dailes teātris dosies viesizrādē uz Ventspili, kur skatītājiem piedāvās noskatīties komēdiju «Reāli sliktie puiši».

Dž.Dž.Džilindžera iestudētā Reja Kūnija un Maikla Kūnija komēdija «Reāli sliktie puiši» būs skatāma teātra namā «Jūras vārti».

Izrādes galvenos varoņus Tomu un Lindu gaida ļoti atbildīgs brīdis - viņi gatavojas adoptēt bērnu. Viņi ir izstudējuši visu, kas attiecas uz drošības noteikumiem - elektroierīcēm, pirmās palīdzības aptieciņām, saldumiem un durstīgām puķēm. Šī ir laimīgākā diena Toma un Lindas dzīvē - vai arī tā tāda būtu, ja Toma brāļi nebūtu nolēmuši palīdzēt. Šīs palīdzības rezultātā sākas īsts juceklis ar nelegāliem imigrantiem, kontrabandas cigaretēm un nozagtu līķi.

Komēdijā spēlē aktieri Kaspars Zāle, Aldis Siliņš, Edijs Zalaks, Dārta Daneviča, Lelde Dreimane, Juris Bartkevičs, Artis Robežnieks, Sarmīte Rubule un Gints Grāvelis.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu