Bībers revanšējas «One Direction» ASV topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera un britu popgrupas «One Direction» duelī Lielbritānijā pārāki izrādījās īru/britu zēni «One Direction» ar jauno albumu «Made in the AM» (Syco Music/Sony Music), turpretī ASV uzvaru izcīnījis Bībers ar savu jaunāko plati «Purpose» (SchoolBoy/Raymound Braun/Def Jam), ziņo «billboard.com».

21 gadu vecā Bībera albums «Purpose» nedēļas griezumā pārdots 649 000 vienību, liecina «Nielsen SoundScan» dati. Tas ir viens no labākajiem komerciālajiem rādītājiem pēdējo gadu laikā.

«Purpose» ir Bībera piektais numur 1 albums. Pirms tam virsotni sasniedza «Acoustic» (2013), «Believe» (2012), «Under the Mistletoe» (2011) un «Never Say Never: The Remixes (EP)» (2011).

«Mana dzīve ir filma, un visi to skatās,» Bībers dzied albuma sākumā. Tas ir viņa pirmais ieraksts trīs ar pusi gadu laikā. Šajā laikā viņš ziņu virsrakstos galvenokārt iekļuva ar skandalozu uzvedību un juridiskām problēmām, nevis mūziku. Jaunajā albumā Bībers pievērsies elektroniskās mūzikas skanējumam, pieaicinot producentus «Skrillex» un «Diplo». Pirmie singli «What Do You Mean?» un «Sorry» jau guvuši labus panākumus. Martā sāksies Bībera Ziemeļamerikas koncertturneja.

Kopumā pirmajā «Billboard 200» desmitniekā ir astoņi jauni albumi.

«One Direction» jaunā plate «Made in the AM» līdz ar to numur 2. Nedēļas griezumā pārdots 459 000 vienību.

Šis ir pirmais ieraksts četru dalībnieku sastāvā, jo martā no grupas aizgāja Zeins Maliks. «One Direction» atlikušie dalībnieki augustā izziņoja došanos ilgākā pārtraukumā, kura laikā pievērsīsies soloprojektiem. Lai gan dziedātāji solījuši turpināt «One Direction» pastāvēšanu pēc pārtraukuma, daudzi fani un mūzikas industrijas pārzinātāji pieļauj, ka «Made in the AM» varētu būt grupas pēdējais ieraksts.

Topa 3. vietā amerikāņu repera Logic otrais albums «The Incredible True Story» (Nr. 3), repera Jeezy plate «Church In These Streets» (Nr. 4), kantri dziedātāja Krisa Janga (Chris Young) «I’m Comin’ Over» (Nr. 5), amerikāņu progresīvā roka grupas «Trans-Siberian Orchestra» jaunais darbs «Letters From the Labyrinth» (Nr. 7), jaunās kanādiešu popzvaigznes Alesias Karas (Alessia Cara) «Know-It-All» (Nr. 9) un gospeļmūzikas dziedoņa Kērkla Frenklina (Kirk Franklin) «Losing My Religion» (Nr. 10).

r]

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu