Grupa «Zāle» Ģertrūdes ielas teātrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20. novembrī Rīgā, Ģertrūdes ielas teātrī plkst. 20 notiks grupas «Zāle» koncerts. Mūziķi atskaņos gan zināmās dziesmas, gan nesen tapušas un iepriekš neatskaņotas kompozīcijas. Koncerts noritēs divās daļās ar pārtraukumu.

Blakus grupas mūziķiem uz skatuves tiks aicināti arī viesmākslinieki, ar kuriem «Zāle» ir atradusi kopēju muzikālu valodu. Būs gan indiešu tradicionālā instrumenta tablas virtuozs Govinda Tivari, gan mūziķis Harijs Vagrants, kurš jau vairākus gadus ir pievērsies Austrumu mūzikai un publikai zināms gan kā santuras, gan harmonijas un dažādu pūšamo instrumentu pratējs. Gaidāms arī kāds muzikāls pārsteigums.

Grupa «Zāle» izveidojās 2014. gadā, satiekoties dzejniekam Pēterim Dragunam, dziesmu autorei Martai Kreitusei un ģitāristei Kasandrai Kaņepei, un nu jau pusgadu kā klajā laists pirmais albums «Viņa». Grupas sastāvu šogad papildināja mūziķi Kira Maija Kirsanova (oboja, flauta), Dace Zariņa (basģitāra), Tarass Kuzmenko (bungas) un Aivis Gailītis (čells).

«Zāle» šogad koncertējusi dažādos pasākumos Rīgā, Liepājā, Ventspilī, kā arī festivālā «Laba daba» un «Menuo Juodaragis» festivālā Lietuvā. «Zāles» pārstāvētais mūzikas žanrs atbilst romantiskam indie-folkam, autordziesmas ieturētas etniskās, meditatīvās noskaņās.

www.facebook.com/grupazaale

Biļetes: www.bezrindas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu