Kanje Vests publicē divas jaunas dziesmas vietnē «SoundCloud»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BBC ekrānuzņēmums

Amerikāņu reperis Kanje Vests pirmdien negaidīti publicējis divas jaunas dziesmas vietnē «SoundCloud», kur savus ierakstus parasti izplata mazpazīstami izpildītāji. Bezmaksas mūzikas ierakstu izplatīšanas platformā ievietota dziesmas «Say You Will» jauna versija, kā arī dziesma «When I See It».

«When I See It» sākums ir tāds pats kā kanādiešu dziedātāja «The Weeknd» dziesmai «Tell Your Friends», kuras producents bija Vests.

Pēc jaunās dziesmas nākšanas klajā sociālajos medijos aizsākās baumas, ka tā varētu būt iekļauta Vesta nākamajā albumā.

Klausies šeit

Tomēr Vests nesenā intervijā žurnālam «Vanity Fair» sacīja, ka jaunais ieraksts «Swish» esot kā sarežģīta glezna, kuras pabeigšana varētu prasīt vēl gadu.

Vesta pēdējais albums iznāca 2013. gadā, taču pēdējos gados mūziķis pievērsies citām nodarbēm. Septembrī Ņujorkas modes nedēļā tika izrādīta Vesta apģērbu kolekcija, savukārt augustā reperis uz MTV Mūzikas video balvu ceremonijas skatuves paziņoja par ieceri kandidēt nākamajās prezidenta vēlēšanās. Vēlāk 38 gadus vecais Vests apstiprināja, ka esot to domājis nopietni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu