Bībers jau piekto nedēļu numur 1 UkTop40. «Faithless» pārsteidz!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Singls «What Do You Mean» (Def Jam/Universal) no kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera (Justin Bieber) gaidāmā albuma jau piekto nedēļu atrodas Apvienotās Karalistes singlu topa 1. vietā.

Bībera jaunākais albums «Purpose» iznāks 13. novembrī. Tajā pašā dienā klajā nāks arī britu puišu grupas «One Direction» ieraksts «Made in the A.M.», kas saniknojis Bīberu.

«Nezinu, vai viņi dosies koncertturnejā, taču mēs tagad par viņiem runājam un veicinām atpazīstamību, vai ne? Droši vien tāpēc viņi arī to izdarīja. Es domāju, ka tā bija viņu stratēģija, jo es par sava albuma iznākšanas datumu paziņoju pirmais,» Bībers sacīja intervijā Jaunzēlandes radiostacijai «Smash».

Singlu topa 2. vietā «R City» ar Adamu Levinu no grupas «Maroon 5» - «Locked Away» (Kemosabe/RCA/Sony). 3. vietā kanādiešu repera Dreika dziesma «Hotline Bling» (Cash Money/Repubic/Universal) - viņa augstākais panākums britu salās.

Tikmēr albumu topā 1. vietā britu deju mūzikas veterānu «Faithless» jaunākais ieraksts «Faithless 2.0» (Cheeky).

Būtībā tas ir remiksu albums, kurā populārākās grupas dziesmas remiksējuši šā brīža aktuālākie dīdžeji (Avicii, Tiesto u.c.).

«Faithless» radās 1995. gadā kādā hausmūzikas pasākumā Londonā, kurā producents Rollo iepazinās ar afroamerikāņu dīdžeju un reperi Maxi Jazz un dīdžeju Sister Bliss. «Faithless» debijas plate «Reverence» tika pārdota 1,5 miljonos eksemplāru un radīja tādus klubu hitus kā «Insomnia» un «Salva Mea». Veiksme turpinājās arī ar nākamajiem albumiem «Sunday 8pm» un «Outrospective», bet kompozīcija «God is a DJ» kļuva par starptautisku klubu himnu.

2. vietā Eda Šīrana dižpārdoklis «x», bet top3 noslēdz Džese Glina ar debijas albumu «I Cry When I Laugh» (Atlantic/Warner).

Sarežģītā putna Džona Granta (John Grant, 46), kuru pirms divām vasarām klātienē varējām dzirdēt «Positivus» festivālā, jaunā plate «Grey Tickles Black Pressure» (Bella Union) debitējusi 5. vietā. Albuma nosaukums sakausēts no diviem izteicieniem - islandiešu un turku. «Grey tickles» nozīmē pusmūža sasniegšanu, bet «black pressure» - murgu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu