Vai Dāvids padzinis savu asistenti?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pagājušajā sestdienā norisinājās trešās sezonas otrais raidījums Rīgas stila pavēlnieks.» Šajā sezonā skatītāji var vērot divu Latvijā labi pazīstamu modes ekspertu, Denisa Ševeļova un Dāvida, divcīņu visas sezonas garumā. Šobrīd rezultāts ir 1 pret 1. Dāvids ar savu izdomu un pieredzi šoreiz lika zaudējuma rūgtumu izjust Denisam.

Noritējuši tikai divi raidījumi, kuros abi ekstravagantie modes lietpratēji sacenšas par titulu Rīgas stila pavēlnieks, taču jau otrajā raidījumā skatītāji un raidījuma veidotāji bija pārsteigti par situāciju, kas norisinājās uz, vienīgā TV modes šova Latvijā, skatuves.

Dāvidam un Denisam Ševeļovam raidījuma līdzgaitnieki un galvenie palīgi ir jaunie stilisti un dizaineri, kuru uzdevums ir palīdzēt un asistēt abu modes ekspertu darbā. Deniss ar savām divām asistentēm ir apmierināts. Arī abas Denisa Inga un Eva asistentes tiešajā ēterā atzina, ka Deniss ir ļoti labs komandas vadonis un ar viņu ir viegli sastrādāties. Savukārt jau pirmo raidījumu veidošanas laikā Dāvida komandā bija nesaskaņas. Dāvida komandā strādāja Gatis un Monta. Tieši Monta nespēja sastrādāties ar skandalozo modes mākslinieku un nespēja iejusties viņa komandā. Monta aizvadītajā raidījumā paziņoja, ka vairs nestrādās ar Dāvidu, uz ko pats modes mākslinieks šķietami nereaģēja vispār.

Lai gan aizvadītā raidījuma tēma bija teātra apmeklējums, Dāvids ar savu kompanjonu un asistentu Gati ieradās sportiskos šortiņos un t-kreklos, uzsverot, ka savu darbu ir padarījuši un paši uz teātri neiešot. Vaicāts, vai Dāvids bieži apmeklē teātri, viņš atbildēja: «Eju uz teātri, tikai man grūti, nav ko vilkt mugurā!». Savukārt Deniss «pieturējās» pie klasiska stila un tūlīt pat būtu gatavs doties uz kādu izrādi.

Foto: publicitātes

Abu modes ekspertu cīņu var vērot kanālā RīgaTV 24 vai klātienē kanāla studijā Blaumaņa ielā 32, katru sestdienu 21:00. Raidījums tiek veidots kopā ar modes un izklaides centru «Rīga Plaza», atbalsta «Torley».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu