Drošības apsvērumu dēļ atceļ U2 koncertu Stokholmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

No īru rokgrupas U2 koncerta Stokholmā svētdien drošības apsvērumu dēļ evakuēti apmeklētāji, ziņo vietējie mediji.

Zviedru laikraksts «Aftonbladet» vēsta, ka arēnā «Globe» esošajiem apmeklētājiem lūgts pamest telpas, savukārt pie ieejas gaidošajiem atteikta ieeja, aizbildinoties ar «problēmām ar biļetēm».

Koncerta apsardze pārmeklējusi vietu zem skatītāju zāles sēdekļiem, norāda «Aftonbladet».

Sākumā medijos parādījās neapstiprinātas ziņas par draudiem, ka arēnā ievietota bumba, taču vēlāk izdevumi atsaucās uz «nezināmu drošības risku».

U2 pārstāvis paziņoja, ka koncerts pārcelts uz otrdienu. Koncertu rīkotāju kompānija «Live Nation» paziņoja, ka «drošība ir svarīgākā», taču atteicās situāciju komentēt sīkāk.

Koncertturnejā «Innocence and Experience Tour» Stokholmā paredzēti četri koncerti, no kuriem divi notikuši bez aizķeršanās.

Koncerti Eiropā turpināsies līdz novembra beigām.

U2 solists Bono izteicies par bēgļu krīzi Eiropā. «Ļoti iespējams, ka esam nonākuši krustcelēs, kad Eiropai jāizdomā, kas tā vēlas būt 21. gadsimtā. Šonedēļ notika kaut kas nepieredzēts. Eiropa vairs nav tāda pati, kāda bija pirms septiņām dienām,» viņš teica.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu