Jenny May vērienīgi nosvin 10 gadus uz skatuves (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Jenny May jau desmit gadus aktīvi darbojas uz skatuves, māksliniece ir izgājusi cauri dažādiem muzikālajiem posmiem, lai atrastu īsto sevi. Šā brīža mūzika ir tieši tā, kura raksturo pašu dziedātāju un atklāj viņas personības šķautnes.

Dziedātāja Jenny May nesagaidīja viesus pie ieejas, to darīja viņas menedžere Aiva, bet, tā kā pasākums, netipiski šāda veida pasākumiem, sākās laikā, viesi neizjuta Jenny May trūkumu, jo, viesiem ierodoties, mūziķe jau devās uz skatuvi prezentēt dziesmas.

Dziedātāja savai īpašajai dienai par godu uzvilka smilšu krāsas kleitiņu, kuru viņai no Amerikas atveda radinieki. Kā stāsta dziedātāja, tērps kādu laiku stāvēja skapī un gaidīja savu īpašo vilkšanas reizi, tieši prezentācijas dienā mūziķe saprata, ka ir īstais laiks, lai uzvilktu tieši šo tērpu.

«Jā, kleita ir vienkārša, bet man patīk, ka tajā ir kaut kas pirmatnējs, varbūt to sajūtu rada asimetriskie elementi un krāsas?» aizdomājas Jenny May.

Lielajiem svētkiem par godu dziedātāja Jenny May sevi un savus atbalstītājus aplaimo ar veselu divu klipu izdošanu, viens videoklips ir albuma tituldziesmai «Tev paveiksies», otrs videoklips - dziesmai «Varu būt».

Viesi ar ovācijām klausījās mūziķes vokālos sniegumus, aplaudēja, un nepārtraukti kāds devās pie skatuves, lai iedotu mūziķei kādu dāvanu vai ziedu.

Viesi tika cienāti ar vīnu, dažādām gardām uzkodām, kuras nepārtraukti tika atjaunotas, lai neradītu nevienam mazuma sajūtu, kā nekā tika svinēti desmit gadi uz lielās skatuves.

Pasākuma vaininiece vakara neoficiālajā daļā pavadīja daudz laika, parakstot savu jauno albumu, pēc autogrāfiem kāroja ne tikai bērni, bet arī mūziķes fani un atbalstītāji.

«Lepojos un priecājos, ka esmu pirmā dziedātāja Latvijā, kura izdod albumu latino noskaņās. Tas nemaina to, ka man joprojām patīk arī «roķīgs» piesitiens mūzikā, tas, tāpat kā latino mūzika, mani raksturo un ir dzirdams vairākās kompozīcijās,» atklāj Jenny May.

Neoficiālajā daļā ikviens varēja iegādāties albumu, vēlreiz monitoros noskatīties dziedātājas jaunos videoklipus, kā arī nofotografēties kopā ar mūziķi.

Prezentāciju apmeklēja dziedātājas tuvākie draugi, vīrs ar meitiņu Sāru, kā arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, kā, piemēram, vokālais pasniedzējs Edgars Kramiņš, uzņēmēja un skaistumkonkursu organizatore Elita Drāke, dziedātājs Nikolajs Puzikovs, uzņēmēja Marika Ģederte, dziedātājs Mārtiņš Ruskis, dejotājs Rolands Šteinbergs un daudzi citi.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu