Izveidota Baltijas mūzikas interneta platforma «311.lv»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izveidota Baltijas mūzikas interneta platforma «311.lv», kuras mērķis ir apvienot Igaunijā un Latvijā radītās mūzikas ierakstu iegādāšanās iespējas kopīgā interneta vietnē, informē «I Love You Records» pārstāve Alise Pabērza. Jaunajā tīmekļa vietnē, kas tika atklāta 15. septembrī Vecrīgas bārā «I Love You», varēs iegādāties gan CD ierakstus, gan vinila plates, kā arī mūziķu radītos apģērbus un aksesuārus. Tāpat mājaslapā būs apskatāmas arī mākslinieku dzīvo uzstāšanos video sesijas, kas tiks veidotas sadarbībā ar latviešu un igauņu mūziķiem un grupām.

Projekta idejas autors ir Tomass Oljums, kurš pie šīs idejas nonācis, sākotnēji radot iespēju iegādāties igauņu mākslinieku «Evert and The Two Dragons» darbus, un ievietojis ierakstus interneta vidē. «Attīstot šo ideju tālāk, es pavisam drīz sapratu, ka Igaunijā nav vienas konkrētas vietnes, kur iegādāties mūziķu radītos ierakstus, kā arī citas viņu radītās preces. Izveidojot «311.ee» mūzikas interneta veikalu, nonācu līdz idejai, ka vajag izveidot vienotu interneta mūzikas satura platformu, kur varēs iegādāties gan Igaunijas, gan Latvijas mākslinieku radīto, un tā arīdzan tapa «311.lv»,» stāstīja Oljums.

Baltijas mūzikas satura interneta platformas «311.lv» prezentācijas pasākums 15. septembrī bārā «I Love You» notika visas dienas garumā. No plkst.12 dienā darbojās īpašs «pop-up» veikaliņš, kurā varēja iegādāties latviešu un igauņu mūzikas ierakstus un aksesuārus, savukārt plkst.19 notika pasākuma oficiālā atklāšana, kur līdzās oficiālajām uzrunām bija iespēja baudīt arī igauņu mākslinieces Iiris, kura nupat kā prezentējusi savu jaunāko singlu «Iridescent Love», uzstāšanos.

Pasākuma laikā par labu mūziku gādāja dīdžejs Toms Grēviņš, bet pirmajiem divdesmit vakara viesiem tika pasniegtas īpašas un vērtīgas dāvanas no mūzikas satura interneta platformas «311.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu