Artis Volfs sāks strādāt arī Latvijas Radio 1

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Radio dīdžejs Artis Volfs no 31.augusta sāks strādāt arī Latvijas Radio 1. Kā informēja Latvijas Radio preses sekretāre Laura Elizabete Vanaga, Latvijas Radio 1 informatīvi analītiskajā programmā «Labrīt!» no 31. augusta skanēs jauna rubrika «Dienas dziesma», ko veidos Volfs.

«Dienas dziesma» būs veltījums kādai populārai personai, mūzikas grupai, pazīstamam dienas jubilāram vai vēsturē nozīmīgam notikumam. Muzikālā rubrika «Dienas dziesma» izskanēs darba dienās plkst.6.24 ar atkārtojumu Latvijas Radio 1 tās pašas dienas plkst.17.50, informēja Vanaga.

«Mana debija LR1 būs 31.aug., un tas ir oficiāli,» Volfs ierakstījis savā mikroblogošanas vietnes «Twitter» profilā.

«Tā kā es saistībā ar «Latvijas Radio 5 - Pieci.lv» (Pieci.lv) bieži uzturos Latvijas Radio ēkā, tad diezgan loģiski, ka darbošos arī blakus stacijā. Piedāvājums nāca no Latvijas Radio 1 vadības, un es to labprāt pieņēmu, jo tas ir saistīts ar mūziku, un, kā zināms, tā ir mana sirdslieta,» sacīja Volfs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu