Liepājā piecpadsmitais «Fontaine Festival»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fontainefestival.com

14. un 15. augustā Liepājā notiks piecpadsmitais «Fontaine Festival». Festivāla piecpadsmitajā jubilejā pasākums atgriežas pie tā saknēm, uz trīs skatuvēm piedāvājot labākās pašmāju rokmūzikas apvienības. Kā īpašus notikumus var minēt pazīstamās alternatīvā roka grupas «The Hobos» koncertu, kurš būs pirmais, kopš viņu atkalapvienošanās, kā arī Latvijas rokmūzikas leģendu «Līvi» kopā sanākšanu īpaši šim festivālam.

Festivālā uzstāsies «Dzelzs vilks», festivāla saimnieka grupa «Starlight Seachers», «Līvi», «The Big Bluff», «Triana Park», «D’Troit» no Dānijas, «Inokentijs Mārpls», «The Velvet Supernova», «Rebel Riot», «John E. Vistic Experience» no Lielbritānijas, «The Hobos», «Opus Pro» un «Dead Rats».

Kluba «Fontaine Palace» terasē «Acropolis» abas festivāla dienas notiks brīvas improvizācijas jam session kopā ar Liepājā dzīvojošo ukraiņu trompetistu Oleksiju Demčenko, kā arī «Liepaja Classical Ensemble» koncerts.

Programma šeit: www.fontainefestival.com

Festivāls notiks klubā «Fontaine Palace», tā terasē «Acropolis» un brīvdabas koncertzālē «Gypsy Camp».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu