Arī latviešu dīdžeji sajūsmā par «Weekend Festival Baltic»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Pērnavā, Igaunijā, notika lielākais deju mūzikas festivāls Ziemeļeiropā – «Weekend Festival Baltic», kas pārstāvēja mūsdienu deju mūzikas zvaigznes – tādas kā Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Martin Garrix un Tiesto. Tik spēcīgus vizuālos efektus un šovu Baltijas valstis vēl nebija piedzīvojušas, atzīst vienīgie Latvijas pārstāvji šajā festivālā – dīdžeji [Ex] da Bass un Gustavito.

«Šis viennozīmīgi bija muzikāli interesantākais, emocionāli pacilājošākais un visprofesionālāk noorganizētais festivāls šogad Baltijā, pasākums, ko es gribētu dēvēt par pēdējo pāris gadu foršāko notikumu manā dīdžeja karjerā. Arī afterparty klubā Sunset ne brīdi nelika vilties. Turklāt milzīgs prieks par lielo daudzumu latviešu apmeklētāju – tas kārtējo reizi pierādīja to, ka, pirmkārt, elektroniskā deju mūzika ir topā arī mūsējo vidū, un otrkārt, ka latviešiem ir svarīgi atbalstīt savas valsts dīdžejus šāda veida festivālos klātienē. Īpašs paldies tiem jauniešiem, kuri man iedeva Latvijas karogu! Emocijas, ko guvu, paceļot to virs savas galvas uzstāšanās laikā, un tās ovācijas, ko saņēmu no publikas pretī, bija ļoti īpašas,» tā piedzīvoto festivālā komentē [Ex] da Bass.

Foto: Publicitātes foto

«Apzinoties populāro dīdžeju, skatuves tehnisko noformējumu, specefektu, piesaistīto pakalpojumu, personāla un reklāmas izmaksas, Weekend Festival viennozīmīgi bija vērienīgākais festivāls, kāds Baltijā jebkad ir noticis. Man bija liels prieks ar savu setu piedalīties šāda mēroga festivālā un piedzīvot neaizmirstamas emocijas, vērojot pasaules labāko producentu un dīdžeju šovus. Forši arī, ka kopā ar [Ex] da Bass sarīkojām nelielu performanci latviešu apmeklētājiem,» iespaidos dalās otrs dīdžejs, kas pārstāvēja Latviju festivālā Gustavito.

Dīdžeji [Ex] da Bass un Gustavito festivālā uz WKND skatuves uzstājās piektdien, 7. augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu