Svētdien Rīgas svētkos notiks Lielās virves vilkšanas sacensības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Visi, kuri vēlas izbaudīt īstu sacensību un kopības garu, svētdien, 16. augustā, Rīgas svētku ietvaros aicināti piedalīties Lielās virves vilkšanas sacensībās 2015, lai izmēģinātu savu spēku 400 metru garās virves vilkšanā 11. novembra krastmalā. Pasākumu vadīs un dalībniekus uzmundrinās tautā iemīļotais Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris.

Ikviens aicināts jau laikus reģistrēties šim notikumam šeit:

www.virvesvilksana.lv

Pasākumā, kas sāksies plkst.12, var piedalīties ikviens, kurš sasniedzis 16 gadu vecumu, reģistrējoties mājaslapā www.virvesvilksana.lv un atzīmējot, ko vēlas pārstāvēt - Daugavas Labā vai Kreisā krasta komandu. Reģistrācija dalībniekiem pirms pasākuma - no plkst.11.

Lielās virves vilkšanas sacensības ir oriģināls un netradicionāls veids, kā visi rīdzinieki var sajusties vienoti. Virves vilkšana ir arī, iespējams, demokrātiskākais sporta veids – nav nepieciešama īpaša fiziskā sagatavotība vai pieredze. Kā liecina iepriekšējo sacensību pieredze, noteicošais nav vilcēju spēks, bet gan spēja šo spēku lietot vienoti un efektīvi.

Virves vilkšanas sacensības 16. augustā rīko Latvijas Kultūras attīstības biedrība kopā ar Latvijas Virves vilkšanas federāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu