Iedzīvotājus brīdina par ārkārtēju bassmūzikas invāziju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Radio NABA veterāni raidījuma «BIO.RITMI» komanda pēc 12 raidstacijas studiju vidē pavadītajiem gadiem pirmo reizi iziet «tautās», uz Rīgā pirmo un vienīgo uzstāšanos aicinot bassmūzikas leģendu dīdžeju, producentu un radio personību PLASTICIAN no Londonas.

Pasākums ar vērienīgu DirtyDealAudio un citu pašmāju mūziķu atbalstu noritēs 7. augustā no pl. 22:00 mūzikas klubā «ONE ONE» (Šarlotes ielā 18a, Rīgā).

Pašā vasaras plaukumā iecerētā pasākuma vaininieki ir ilggadējā RadioNABA raidījuma «BIO.RITMI» komanda, kuri pasākumu ne vien nokristījuši sava raidījuma vārdā, bet arī iecerējuši to kā evolucionāru paša raidījuma un Rīgas pilsētas izklaides kultūras un naktsklubu fiziskās vides simbiozi.

Kā teic pasākuma organizatori un Latvijas elektroniskās mūzikas veterāni DJBRAIN (Ivo Jusis) un FEE.NIXZ a.k.a. CLICHÉ (Mārtiņš Bergmanis), «pēc 12 gadu ilguša aktīva perioda radioviļņos raidījums BIO.RITMI iziet «tautās»!»

Latvijas elektroniskās mūzikas veterāni DJBRAIN (Ivo Jusis) un FEE.NIXZ a.k.a. CLICHÉ (Mārtiņš Bergmanis)
Latvijas elektroniskās mūzikas veterāni DJBRAIN (Ivo Jusis) un FEE.NIXZ a.k.a. CLICHÉ (Mārtiņš Bergmanis) Foto: Publicitates foto

Pasākums ir iespēja raidījuma pastāvīgajai auditorijai un jaunajiem basmūzikas faniem izbaudīt raidījuma «BIO.RITMI» satura formātu klātienē, piedāvājot šai auditorijai kontrastainu un starptautiski pārstāvētu aktuālās alternatīvās elektroniskās mūzikas un video mākslas programmu.

Vakara galvenā mākslinieka godā ar īpaši rīdziniekiem atlasītu grime un bass mūzikas izlasi pirmo reizi Latvijā ciemosies dīdžejs, producents, Lielbritānijas underground elektroniskās mūzikas kustības veterāns un radio personība PLASTICIAN.

Mūziķis, īstajā vārdā Chris Reed, visā pasaulē tiek uzskatīts par pionieri elektroniskās mūzikas lauciņā, kurā darbojas nu jau vairāk nekā desmit gadus. Kā laikmetīgās mūzikas izdevniecības «Terrorhythm Recordings» saimnieks un jau 11 gadus Londonā pieprasītākā elektroniskās mūzikas radio kanāla «Rinse FM» personība, Chris nenoliedzami ir grime un dubstep žanru ikona. Kā producents savas ilggadējās karjeras laikā mūziķis sadarbojies ar Wiley, Snoop Dogg, M.I.A., JME, Skepta un daudziem citiem. Ja jautāsiet, kas pasaules elektroniskajā mūzikā ir labs un svaigs, tad PLASTICIAN nebūs ilgi jāmeklē atbilde.

Kopā ar PLASTICIAN uz kluba «ONEONE» skatuves 7. augustā uzstāsies nīderlandiešu producents un dīdžejs DEON CUSTOM, īstajā vārdā Deon van Ooijen no Dordrehtas. 23 gadus vecais mūziķis elektroniskās mūzikas aprindās strauji kļuvis slavens ar savu debijas albumu «Ametrine LP», kura saturā manāmas videospēļu, sirreālisma un nakts dzīves ietekme. Drīz pēc tam izdotais otrais minialbums «Bliss EP» gaismā nācis mūzikas izdevniecības «Terrorhythm Recordings» paspārnē, DEON CUSTOM un PLASTICIAN kļūstot par sabiedrotajiem un nodrošinot alkstošos klausītājus ar svaigu un laikmetīgu basmūziku.

«BIO.RITMI» ballītes prominentajiem ārzemju viesiem pievienosies plaša vietējo mūziķu izlase, kuri Latvijā iekarojuši ne tikai neskaitāmu klubu skatuves, bet arī neskaitāmas fanu sirdis un mūzikas kritiķu uzslavas. Pasākuma apmeklētājus uz divām skatuvēm izklaidēs un ar ritmisku mūziku priecēs NIKLĀVZ, DJBRAIN & CLICHÉ, ORIOLE & ANSIS, KODEK, LESSFUCC & ALEXX DYNAMO, SEAL PUP + MINCIISHA IERAKSTI + ARMANT, JURITAH un SLOVAR. Vakara videomākslas projekciju performances stūrēs vīdžeji LINARDS.KULLESS, MLADA.OLGA, ZANE.ZELMENE un ZARTINS.MUTIS.

Pasākums noritēs 7. augustā mūzikas klubā «ONE ONE» (Šarlotes ielā 18a, Rīgā (http://www.oneoneriga.lv). Ieeja pasākumā no pl. 22:00. Jau drīzumā sekojiet informācijai par biļešu iepriekšpārdošanu ar pasākumu saistītajos interneta resursos.

Vairāk par pasākumu - http://bio.ritmi.info | http://ej.uz/BIORITMI

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu