Jaunums pašmāju elektroniskajā mūzikā - «Oriola 701» EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. jūlijā Rīgas skaņu ierakstu izdevniecības «Amber Muse Records» paspārnē digitālā formātā klajā laists Latvijas kvarteta «Oriola 701» mazalbums jeb EP «Comupter Hope». Sākot ar otrdienu, tas ekskluzīvi pieejams veikalā traxsource.com, bet no 22. jūlija parādīsies arī citos pasaules interneta veikalos.

«Oriola 701» 2005. gada jūlijā debitēja ar vinila plati «Welder Girl», kurā tika iekļauts arī zviedru dueta «Laid» remikss. Kopš tā laika diviem kolektīva dalībniekiem Vitālijam Drozdovam (DJ Vital) un Andrejam Leskovskim (Le Zzz) pievienojušies vēl divi mūziķi - Pāvels Melameds un Gerijs Pavlovs, kuri izpilda vokālās partijas dažos grupas ierakstos.

Deviņu pastāvēšanas gadu laikā «Oriola 701» ir palikusi uzticīga savam stilam un piedāvā romantisku urbānu skaņdarbu «Computer Hope». Relīzē iekļauti arī divi remiksi - no Latvijas grupas «Phonetica» un britiem «Pincer Movement». Ceturtais izdevumā ir angļa Saimona Milsa (Simon Mills - dueta «Bent» dalībnieks) skaņdarbs «Oriola 701» interpretācijā.

«Computer Hope EP» atbalsta un savos setos un radio šovos atskaņo tādi mākslinieki kā Nacho Marco (Spānija), Dairmount (Vācija), Vincent Kwok (ASV), Matt Masters un Richard Earnshaw (Lielbritānija), Bas Amro (Holande), Ricky Inch (Igaunija) un citi.

Iegādāties relīzi iespējams šeit: www.traxsource.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu