«All About That Bass» dziedātāja atceļ koncertus balss saišu pārpūles dēļ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Megana Treinore (Meghan Trainor) atcēlusi divus ASV turnejas koncertus, jo viņai konstatēts balss saišu asinsizplūdums.

Hita «Lips Are Movin» autore norāda, ka ārsti viņai aizlieguši runāt vai dziedāt, kamēr viņa pilnīgi izārstēsies. «Es negribu nevienu satraukt, taču man ir balss saišu asinsizplūdums. Ārsti grib, lai klusēju līdz to pilnīgai sadzīšanai, tāpēc esmu atcēlusi divus koncertus Atlantiksitijā un Konektikutā. Es apsolu, ka atlīdzināšu par to!» sociālajos tīklos paziņoja Treinore.

Atceltie koncerti bija plānoti piektdien un sestdien.

«Es nekad vēl neesmu atcēlusi koncertu, tāpēc tas man ir ļoti sāpīgi,» norāda 21 gadu vecā dziedātāja. «Es jūs visus ļoti mīlu un gribu iespējami ātrāk izveseļoties, lai varat redzēt manu brīnišķīgo koncertturneju. Es ļoti atvainojos tiem, kuri bija nopirkuši biļetes un rezervējuši viesnīcas.»

Treinore patlaban ārstējas Ņujorkā.

Dziedātāja iekaroja pasaules slavu 2014. gadā ar hitu «All About That Bass».

No balss saišu asinsizplūduma šogad cietuši arī jaunie dziedātāji Sems Smits un Džesa Glinna, kuri pēc pirmajiem lielajiem panākumiem devās ilgās un nogurdinošās koncertturnejās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu