Donalds Tramps: Nīls Jangs ir pilnīgs liekulis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @realDonaldTrump

Biznesa magnāts un ASV prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps strīdā par dziesmas «Rockin' In The Free World» izmantošanu paziņojumā par kandidēšanu no republikāņu partijas nodēvējis kanādiešu rokmūziķi Nīlu Jangu par «pilnīgu liekuli».

Kā jau ziņots, Jangs apsūdzēja Trampu par neatļautu viņa dziesmas izmantošanu. «Es saceru mūziku cilvēkiem, nevis kandidātiem,» sākumā teica Jangs, bet vēlāk tomēr atļāva dziesmu izmantot demokrātu kandidātam Bērnijam Sandersam.

Trampa pārstāvji apgalvo, ka tiem esot gan bijusi atļauja izmantot «Rockin' In The Free World», taču vairs tas netikšot darīts.

«Pirms dažiem mēnešiem Nīls Jangs viesojās manā birojā. Viņam bija vajadzīgs finansējums audio projektam. Vēl pagājušonedēļ viņš mani uzlūdza uz savu koncertu,» tvīto Tramps. Viņš arī piebilda, ka Janga dziesma esot bijusi tikai viena no desmit, kas tika izmantotas viņa paziņojumā par kandidēšanu uz ASV prezidenta amatu.

«Ja neticat, šeit ir fotogrāfija ar Nīlu Jangu manā birojā un viņa lūgumu pēc finansējuma. Pilnīgs liekulis,» raksta Tramps.

Viens no visliberālākajiem ASV senatoriem Vērmontas pārstāvis Sanderss sacentīsies ar Hilariju Klintoni par demokrātu nomināciju. 73 gadus vecais senators nepieder nevienai partijai, taču sadarbojas ar demokrātiem un sevi raksturojis kā «sociālistu».

Savukārt Tramps sevi pozicionē kā republikāni un arī agrāk ir atbalstījis republikāņu kandidātus.

Jangs pazīstams ar saviem kreisajiem politiskajiem uzskatiem, īpaši dabas aizsardzības jautājumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu