Nīls Jangs nav mierā, ka Donalds Tramps izmanto viņa dziesmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kanādiešu rokmūziķis Nīls Jangs apsūdzējis biznesa magnātu un ASV prezidenta amata kandidātu Donaldu Trampu par viņa dziesmas neatļautu izmantošanu. Tramps otrdien paziņoja, ka pretendēšot uz prezidenta amatu 2016. gada vēlēšanās.

Nekustamo īpašumu magnāts uzrunāja auditoriju Trampa tornī - pašam piederošajā Manhetenas debesskrāpī. Viņš uznāca uz skatuves Janga 1989. gada hita «Rockin' In The Free World» pavadījumā.

Donalds Tramps
Donalds Tramps Foto: REUTERS/Scanpix

«Donalds Tramps nebija ieguvis atļauju izmantot dziesmu «Rockin' In The Free World», lai paziņotu par kandidēšanu uz prezidenta amatu,» teikts Janga pārstāvju publicētā paziņojumā. «Kanādas pilsonis Nīls Jangs atbalsta Bērnija Sandersa kandidatūru ASV prezidenta amatam.»

Viens no visliberālākajiem ASV senatoriem Vērmontas pārstāvis Sanderss sacentīsies ar Hilariju Klintoni par demokrātu nomināciju. 73 gadus vecais senators nepieder nevienai partijai, taču sadarbojas ar demokrātiem un sevi raksturojis kā «sociālistu».

Savukārt Tramps sevi pozicionē kā republikāni un arī agrāk ir atbalstījis republikāņu kandidātus.

Jangs pazīstams ar saviem kreisajiem politiskajiem uzskatiem, īpaši dabas aizsardzības jautājumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu