«Genisys» uzskatāma par trešo filmu «Terminatora» sāgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kanādiešu režisors Džeimss Kamerons sacījis, ka gaidāmā filma «Genisys» atdzīvināšot «Terminator» («Terminators») sāgu pēc neveiksmīgās trešās un ceturtās daļas, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Kamerons iepriekš izteicies, ka franšīzi esot vajadzējis izbeigt pēc pirmajām divām filmām, taču tagad paudis atbalstu piektajai sērijas filmai.

Kamerons veidoja 1984. gadā iznākušo pirmo daļu «The Terminator», kā arī turpinājumu «Terminator 2: Judgment Day» («Terminators 2: Sprieduma diena»), kas iznāca 1991. gadā. Viņš sacīja, ka esot «izstāstījis stāstu» divās filmās, bet nākamās divas neesot «Terminatora» vārda cienīgas.

Trešo un ceturto filmu veidojuši citi režisori. Kamerons sacīja, ka viņa viedoklis par franšīzi esot mainījies, kad viņš noskatījies režisora Alana Teilora gaidāmo filmu.

«Es uzskatu, ka franšīze tikusi atdzīvināta, tā ir atdzimšana,» sacīja Kamerons. «Filmā, ko es uzskatu par trešo turpinājumu sērijā, aktieris Arnolds Švarcenegers attīsta varoni vēl tālāk. Man nebija ne mazākās nojausmas, ko gaidīt no filmas, jo nebiju iesaistīts tās tapšanā. Ja jums patīk «Terminatora» sērija, tad patiks arī šī filma.»

Kinolentē «Terminator: Genisys» Džons Konors nosūta savu labāko leitnantu atpakaļ pagātnē, lai izglābtu savu māti no terminatoriem un nodrošinātos, ka pats izdzīvo.

Filmas izrādīšana kinoteātros sāksies jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu