Makartnijs slimības dēļ atceļ Japānas koncertu turneju (5)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais britu mūzikas grupas «Beatles» dalībnieks Pols Makartnijs (Paul McCartney) ir slimības dēļ atcēlis savu Japānas koncertu turneju, otrdien paziņoja tās organizētāji. Dažas dienas pirms tam Makartnijs atvainojās faniem Japānā par divu koncertu atcelšanu pagājušajā nedēļas nogalē.

71 gadu vecais Makartnijs, kurš ir viens no diviem vēl dzīvajiem eksbītliem, pēc saslimšanas ar kāda vīrusa izraisītu slimību jau bija atcēlis koncertus Tokijas Nacionālajā stadionā pagājušo sestdien un svētdien. Otrdien tika paziņots, ka viņš atceļ arī pārējos Japānā plānotos koncertus, jo Makartnija veselības stāvoklis nav uzlabojies.

Makartnijs atrodas kādā Tokijas viesnīcā, un pie viņa ir ārsti. Vēl nav zināms, vai viņš uzstāsies Dienvidkorejas turnejā, kas ir plānota 28. maijā.

Makartnijs bija plānojis arī koncertu trešdien Tokijā un pēdējo Japānas turnejas koncertu sestdien Osakā.

Japānā plānotie koncerti bija daļa no Makartnija pasaules turnejas «Out There».

Makartnijs apmeklēja Japānu arī citā turnejā pērn novembrī, kad viņš nodziedāja 39 dziesmas pēc kārtas, neatstājot skatuvi.

Makartnija pēdējais solo albums «New» izdots pagājušā gada rudenī (skat. recenziju).

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu