Muzeju nakts programma kultūras un mākslas projektā «Noass»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: noass.lv

Sestdien, 17.maijā, Starptautiskajā Muzeju naktī oficiāli tiks sākta Kultūras un mākslas projekta «NOASS» 16.sezona. Vakara ietvaros - Kaspara Teodora Bramberga personālizstādes «Dynamis» un Latvijas Naivās mākslas muzeja sezonas atklāšanas svētki, kā arī grupas «The Coco’nuts» koncerts.

18.00 tiks atklāta Kaspara Teodora Bramberga personālizstāde «Dynamis». Testējot abstraktās glezniecības robežas, savā piektajā personālizstādē Latvijā mākslinieks sola izvairīties no ikdienas ilustrēšanas un pievērsties visu formu neredzamam un brīvi plūstošam spēkam. «Tas mani ir vienmēr interesējis visvairāk,» skaidro Brambergs, «ar prātu netveramā cirkulācija, bezvārdu poēzija, ko izstaro mākslas darbs.» Tieši šo parādību kopumu, mākslinieks arī dēvē par «dynamis» jeb spēku un enerģiju.

Vienlaicīgi ar Starptautiskās Muzeju nakts norisēm arī Latvijas Naivās mākslas muzejs sāk vasaras sezonu. Arī šogad muzejs turpina iesākto misiju - izrādīt naivo mākslu laikmetīgās mākslas kontekstā.

Vakara programma:

18.00 - 21.00 - Kaspara Teodora Bramberga personālizstāde «Dynamis» un Latvijas Naivās mākslas muzeja ekspozīcijas atklāšana;

21.00 - 23.00 - dzīvīgas enerģijas un pozitīvisma piesātināta mūzika - grupas «Coco’nuts» koncerts;

23.00 - 01.00 - Apskatāma Kaspara Teodora Bramberga personālizstāde «Dynamis» un Latvijas Naivās mākslas muzeja ekspozīcija ar devīzi «Es būšu muzejā».

23.00 - 01.00 DJ Gosh Snobo

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu