Dailes teātris piedalīsies Muzeju naktī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

17.maijā Dailes teātris piedalīsies Muzeju naktī. No plkst.19.00 līdz pusnaktij Dailes teātra Mākslas telpā «Brīvības 75» varēs aplūkot izstādi «Teatrālās tekstilijas. Edītes Pauls-Vīgneres personiskais teātris». Izstāde ir tekstilmākslinieces Edītes Pauls-Vīgneres «teātris», kurā viņa ir gan autore, gan režisore, gan aktrise.

Šajā unikālajā teātrī ir iestudēta vesela izrāžu sērija par sievieti - skaistu, laimīgu un ne tik laimīgu, radošu būtni, vienkārši dzīvi baudošu... Izstāde ir reveranss dažiem elkiem vīriešiem - spožām, talantīgām personībām. Izstādes kuratore ir Sarmīte Sīle.

Būs iespēja piedalīties viktorīnā un laimēt biļetes uz Dailes teātra izrādēm.

Muzeju nakts apmeklētāji aicināti arī uz Dailes teātra bufetes republiku «Epikūra dārzs», kas būs atvērta līdz plkst.24.00.

Izstāde «Teatrālās tekstilijas» stundu pirms katras Dailes teātra izrādes, kā arī izrāžu starpbrīžos būs apskatāma līdz teātra sezonas beigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu