Arī šogad rudenī notiks mūzikas festivāls «Zemlika»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Oktobra nogalē, 23. oktobrī un 24. oktobrī, Latvijas mazākajā pilsētā Durbē notiks jau piektais mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāls «Zemlika», informēja festivāla organizatori. Festivālā būs pārstāvētas vairākas mākslas - mūzika, teātris, vizuālā māksla un kino. Galvenokārt bērniem un jauniešiem, bet reizē arī citiem interesentiem būs iespēja piedalīties mūzikas meistardarbnīcās.

Festivāla otrajā dienā notiks zemnieku, amatnieku un videi draudzīgu pārstrādātāju ražojumu tirgus ar Durbes un novada, kā arī tuvējo kaimiņu saimniecībām tā centrā, lai tirgotu un atrādītu gada laikā izaudzēto, darbnīcās un ražotnēs paveikto. Festivāla laikā Ata Kronvalda Durbes vidusskolas ēdamzālē tiks ierīkots oficiālais festivāla restorāns, kura ēdienkarte tiks veidota, izmantojot lielākoties tikai Durbes novadā izaudzēto, izslaukto, sasieto un citādi saražoto.

Arī šogad festivāla «Zemlika» norises vietas Durbē būs vairākas - Durbes kultūras nams, Ata Kronvalda vēsturiskā skolas ēka, Ata Kronvalda Durbes vidusskola, Durbes muzejs, Durbes luterāņu baznīca un citas. Festivāla galvenā sadaļa - mūzika - nemainīgi piepildīsies 17 dažādu mūziķu un kolektīvu koncertos divu dienu laikā. Koncertos varēs dzirdēt mūziku, sākot no ģitārmūzikas līdz mūsdienu akadēmiskajai mūzikai, kā arī no tautas jeb «folk» mūzikas līdz elektroniskajai deju mūzikai. Uz koncertiem tiks tirgotas ieejas biļetes, taču visas pārējās norises vietējiem un pilsētas viesiem tiks piedāvātas bez maksas.

Biļetes uz festivālu «Zemlika» ir nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē internetā «Bezrindas.lv». Drīzumā plānots izziņot mūziķus, kuri piedalīsies festivālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu