Arianas Grandes apokaliptisko video nosauc par plaģiātu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu lakstīgalas Arianas Grandes (Ariana Grande) apokaliptiskais dziesmas «One Last Time» video saņēmis kritiku no austrāliešu grupas «SAFIA» faniem, kuri saskatījuši aizdomīgi daudz līdzību starp Grandes un grupas video dziesmai «You Are The One».

Maksa Lendisa (Max Landis) režisētajā klipā zinātniskās fantastikas stilistikā attēlota milzīga katastrofa - komētas saduršanās ar Zemi. Dziesmas video redzams, kā Grande un viņas draugs pamet auto ielas vidū un, meteorītiem krītot, uzkāpj uz mājas jumta, apskaujas, un notiek eksplozija.

Līdzīga koncepcija un pat nobeigums ir Džimija Eneta (Jimmy Ennett) režisētajam grupas SAFIA klipam. Arī šajā klipā mīlnieku pārītis sastrīdas automašīnā, un meitene izkāpj no auto un dodas pa haosa pārņemtu ielu. Arī debesis ir violetas un no tām krīt meteorīti. Klipa beigās pāris tomēr salabst un pēdējo reizi apskaujas, pirms notiek liktenīgā katastrofa.

Austrāliešu grupas mūziķi publicējuši ziņu, kurā norāda uz šīm lielajām līdzībām, īpaši nobeigumu. «Vai tik tā nebūs pirmā reize, kad kādas lielās kompānijas zog no neatkarīgajiem māksliniekiem idejas,» viņi raksta.

Foto: Publicitātes foto

Vēlāk grupa mainīja savu komunikācijas toni, atzīstot, ka tā tiešām var būt tikai sagadīšanās.

Ar pāris tvītiem atbildējis arī Grandes klipa autors Lendiss, piebilzdams, ka viņam ir žēl, ka abi video beidzas tik līdzīgi.

Kā jums šķiet, vai Grandes klipa radošā komanda tiešām nav neko zinājusi par SAFIA klipu?

Lūk, abi video:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu