Bejonsē pārsteiguma albums trešo nedēļu «Billboard» topa augšgalā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popdīvas Bejonsē (Beyoncé) negaidīti izdotais ieraksts «Beyonce» trešo nedēļu pēc kārtas atrodas «Billboard 200» albumu topa pirmajā vietā, liecina kompānijas «Nielsen SoundScan» ceturtdien izlaistie dati.

Nedēļas griezumā tas pārdots 310 000 eksemplāru. Kopumā ASV 17 dienu laikā pārdoti 1,3 miljoni Bejonsē jaunākā albuma eksemplāru.

Kā jau ziņots, 13.decembrī dziedātāja bez brīdinājuma izdeva savu ilgi gaidīto albumu. Tas ir pirmais Bejonsē albums kopš 2011. gada.

Pēdējais albums, kas trīs nedēļas pēc kārtas sabijis topa virsotnē, bija dziedātāja Džastina Timberleika aprīlī iznākušais ieraksts «The 20/20 Experience».

Svētku nedēļā otrais populārākais albums bija britu grupas «One Direction» veikums «Midnight Memories», bet trešo vietu ieņem reperis Eminems ar «Marshall Mathers LP 2».

Pirmajā pieciniekā iekļuvis arī animācijas filmas «Frozen» («Ledus sirds») skaņu celiņš un dziedātājas Keitijas Perijas ieraksts «Prism».

Salīdzinot ar to pašu laika periodu pagājušajā gadā, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 3%.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu