ASV kinoteātrus iekaro «Nolaupītā 3»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Nolaupītā 3» («Taken 3») ar aktieri Līamu Nīsonu (Liam Neeson) galvenajā lomā iekarojusi pirmo vietu Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo ārvalstu prese.

Nedēļas griezumā filma, neskatoties uz kritiķu iznīcinošajām recenzijām, iekasējusi 40 miljonus dolāru, kas ir otrs visu laiku labākais rezultāts janvāra mēnešos. Labāk klājies vien repera «Ice Cube» pagājušā gada komēdijai «Ride Along», kas vienā no janvāra nedēļām iekasēja 41,5 miljonus.

«Nolaupītā 3» ir trešā un pēdējā franšīzes filma.

Par filmu: bijušā valdības aģenta Braiena dzīve kļūst neizturama, kad viņu nepatiesi apsūdz slepkavībā. Viņš nolemj atrast īsto slepkavu, lai arī viņu novēro pieredzējis policijas inspektors.

Foto: publicitātes

2. vietā šonedēļ savukārt kritiķu slavētā vēsturiskā filma «Selma», kas vēsta par vienu no ievērojamākajiem notikumiem cīņā pret politisko izolāciju afroamerikāņu iedzīvotāju vidū - masu gājienu no Selmas uz Montgomeriju 1965. gada martā. Tajā piedalījās vairāki tūkstoši cilvēku no dažādiem melno un balto slāņiem.

Trešo vietu ieņem kinostudijas «Disney» mūzikls «Into the Woods» ar Merilu Strīpu raganas lomā. Šī modernā pasaka nedēļas nogalē iekasējusi 9,7 miljonus ASV dolāru.

Uz britu rakstnieka Dž.R.R. Tolkīna grāmatu «The Hobbit» («Hobits») balstītā filmu franšīzes trešā daļa numur 4, bet top5 noslēdz amerikāņu aktrises Andželīnas Džolijas režisētā filma «Unbroken» («Nesalauztais») par garo distanču skrējēju un kara varoni Luisu Camperini.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu