Lilija Alena turpina gūt panākumus ar «Keane» dziesmu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu popdziedātāja Lilija Alena (Lily Allen), kas pēc vairāku gadu pārtraukuma atkal atgriezusies uz popmūzikas skatuves, pēc vienas nedēļas pārtraukuma atgriezusies arīdzan Apvienotās Karalistes singlu topa 1. vietā ar lirisko kaverversiju britu grupas «Keane» dziesmai «Somewhere Only We Know», ziņo «nme.com».

Dziesma, kura, iespējams, šogad varētu būt Ziemassvētku singls numur viens, bieži medijos skan veikalu ķēdes «John Lewis» animētajā reklāmas klipā «Beat And Hare». Jau pirms divām nedēļām dziesma debitēja 1. vietā.

Pagājušās nedēļas līderis - šā gada vislabāk atalgotais dīdžejs (pēc Forbes datiem) - skotu mūziķis un producents Kalvins Hariss (Calvin Harris), kas 2011. gadā ar dīdžejšovu uzstājās «Summer Sound Liepāja 2011», ar savu jaunāko deju zāļu grāvēju «Under Control» noslīdējis uz 4. vietu.



Savukārt britu/īru puišu popgrupa «One Direction» ar «Story Of My Life» pakāpusies no 3. vietas uz 2. Arī jaunais puišu albums «Midnight Memories» ir uzrādījis labus pārdošanas rezultātus un otro nedēļu pēc kārtas saglabājis 1. vietu albumu konkurencē, svētdien ziņo «Official Charts Company».

Tuvojoties svētkiem, topā atgriežas arī vecāki Ziemassvētku skaņdarbi, to skaitā Meraijas Kerijas (Mariah Carey) «All I Want for Christmas Is You» (14. vieta) un īru grupas «The Pogues» un Kērstijas Makolas «Fairytale of New York».

Vēl par albumiem. Gerija Bārlova ieraksts «Since I Saw You Last» noslīdējis uz 3. vietu. Aizpagājušās nedēļas līderis - Bārlova kolēģis no «Take That» Robijs Viljamss ar svinga albumu «Swings Both Ways» savukārt veiksmīgi pakāpies uz 2. vietu.

Diemžēl amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas (Britney Spears) devītais albums «Britney Jean» (skat. recenziju) piedzīvojis totālu neveiksmi, startējot vien 34. vietā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu