Kventina Tarantino nākamā filma būs vesterns

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu kinorežisors Kventins Tarantino (Quentin Tarantino) atklājis, ka viņa nākamā filma būšot vesterns, bet turpinājumu kinolentei «Django Unchained» («Atsvabinātais Džango») uzņemt negrasoties. Sarunu šovā «The Tonight Show» Tarantino centās savu nākamo filmu paturēt noslēpumā, atklājot vien tās žanru.

«Es to publiski vēl neesmu teicis, taču varu atklāt žanru - vesterns,» viņš sacīja. «Man ļoti patika filmēt «Džango», turklāt vesterns man ir ļoti tuvs žanrs. Tāpēc izlēmu uztaisīt vēl vienu, jo tagad zinu, kā tas darāms.»

Lai arī «Atsvabinātais Džango», kura darbības norisinās verdzības laikmetā ASV, bija pērnā gada skandalozāko filmu vidū, tā saņēma «Oskara» balvu par labāko scenāriju, turklāt aktieris Kristofers Valcs tika godināts kā labākais otrā plāna aktieris.

Pagājušajā mēnesī Tarantino izlaida savu 2013.gada mīļāko filmu sarakstu. Tajā iekļauta supervaroņu komēdija «Kick-Ass 2» («Kick-Ass: Jaunie supervaroņi 2»), režisora Vudija Allena augstu novērtētā kinolente «Blue Jasmine» («Jasmīnas stāsts»), kosmosa trilleris «Gravity» («Gravitāte»), kā arī kinostudijas «Disney» filma «The Lone Ranger» («Vientuļais reindžers»), kas izrādījās finansiāla izgāšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu