Top5 karstākie popmūzikas video (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Popmūzikas videoklipi jau sen pārvērtušies par kādu konkrētu produktu reklāmu. Lai tas jūs nemulsina. Lūk, pieci karstākie klipi, kuros var baudīt ne tikai pusplikas dāmas, krāšņus tērpus, stilīgus reperus, bet neapzināti ļauties mobilo telefonu, alkoholisko dzērienu vai citu produktu reklāmai.

 
Foto: kadrs no video

Sky Ferreira «Night Time, My Time»

Top5 sākam ar gaumīgas popmūzikas paraugu. 21 gadu vecā Losandželosā dzimusī aktrise, modele un dziedātāja Skaja Fereira (Sky Ferreira) šoruden izdevusi lielisku popmūzikas plati (skat. recenziju). Šis ir jaunākais video no šā ieraksta. Granta Singera (Grant Singer) režisētajā klipā Skaja defilē erotiskā apakšveļā un sarkaniem matiem.

Klips skatāms režisora mājas lapā šeit: grantsinger.com

Foto: Ekrānuzņēmums
 
Ke$ha
Ke$ha Foto: kadrs no video

Pitbull un Ke$ha «Timber»

Latīņu «Grammy» balvu ieguvējs, viens no redzamākajiem pēdējo gadu reperiem Pitbuls šomēnes izdevis jaunu mazalbumu «Meltdown», kura muzikālais un tagad arī vizuālais vēstnesis ir dziesma «Timber» ar ballīšu karalieni Kešu (Ke$ha) pie mikrofona.

 
Foto: kadrs no video

Will.i.am (Miley Cyrus, French Montana un Wiz Khalifa) «Feelin' Myself»

Grupas «The Black Eyed Peas» dalībnieks un producents «Will.i.am» sacerējis (ja nesekos atkal kāds plaģiātisma skandāls) jaunu dziesmu, kurā kā viesbalss dzirdama skandalozā Mailija Sairusa (Miley Cyrus). Protams, bez neliela tverkinga Mailija nav iztikusi.

 
Foto: kadrs no video

Katy Perry «Unconditionally»

Keitija Perija savam džungļu video «Roar» seko ar šo emocionālo konfekti «Unconditionally».

 
Foto: kadrs no video

Demi Lovato «Neon Lights»

Amerikāņu aktrise, dziesmu autore un šova «X Factor» tiesnese Demija Lovato savai deju ritmos ieturētajai dziesmai «Neon Lights» radījusi video, kurā reklamē telefonu un uzdanco ar puskailiem, muskuļotiem vīriešiem. Dziesma ņemta no albuma «Demi».

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu