Iepazīsties - Tito Pariša koncerta viešņa Anna Marija Jopeka (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18. novembra Kaboverdes dziesminieka Tito Pariša koncerta īpašā viešņa būs Anna Marija Jopeka, kas ir pazīstama poļu mūziķe un dziedātāja. Anna Marija satikās ar Tito Parišu Lisabonā, kur dziedātāja pavada diezgan daudz laika. Viņi kopā strādāja pie albuma «Sobremesa», kas iznāca 2011.gada oktobrī. Abi mākslinieki Latvijā uzstāsies pirmo reizi.

Anna Marija Jopeka absolvējusi Šopēna Mūzikas akadēmiju Varšavā un ir profesionāla pianiste. Pēc īslaicīgām mācībām Manhetenas mūzikas skolas džeza nodaļā Anna Marija nolēma nesaistīt nākotni ar klasisko mūziku un nomainīja savu iemīļoto Ravelu pret Keitu Džaretu, filharmonijas pret maziem, dūmakainiem klubiem un teātriem.

2003.gadā Anna Marija Jopeka sniedza nelielu koncertu Prezidenta pilī Varšavā, uzstājoties kopā ar popmūzikas ikonu – bijušo «King Crimson» solistu Gordonu Haskelu.

Viņas albums «ID», izdots 2007.gadā, ieguva platīna statusu divu nedēļu laikā. Tam sekoja triumfa tūre kopā ar Dhafer Youssef, Mino Cinelu un Richard Bona. Daļa no šiem ierakstiem iekļuva koncertu albumā «Jo & Co», kas iznāca 2008. gada rudenī un uzreiz kļuva par zelta albumu. Anna Marija Jopeka bieži sadarbojas ar pasaulslavenajiem meistariem un leģendārajiem mūziķiem. Viņa ir visietekmīgāko un revolucionārāko projektu autore, kādi līdz šim ir novēroti Polijas populārajā mūzikā.

Lai gan Anna Marija ir pieradusi spēlēt brīvdabas koncertus tūkstošiem fanu, viņa dod priekšroku intīmākai atmosfērai. Dziedātāja ir sajūsmā par iespēju uzstāties kopā ar Tito Parišu tik intīmā zālē kā kultūras pils «Ziemeļblāzma».

Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

Koncertu organizē koncertaģentūra LiveFest. www.livefest.lv - mūzika pieaugušajiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu