«Live Fest» arī nākamgad Kuldīgā rīkos festivālu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Eduards Dambergs

14. oktobrī Kuldīgas novada domes vadība tikās ar «Live Fest» pasākumu iniciatoru Ojāru Grasmani un pārrunāja ilgtermiņa sadarbības iespējas festivāla organizēšanai Kuldīgā 2014. gada 15. un 16. augustā. «Vēlos pateikties Kuldīgai par atbalstu grupas «Slade» koncerta organizēšanā, kas notika šā gada augustā festivāla ietvaros. Iedzīvotāju interese un atsaucība pasākumā bija liela, tāpēc esam nolēmuši šo tradīciju turpināt, attīstot moto «Mūzika pieaugušajiem» un jau nākamā gada augustā Kuldīgā rīkot divu dienu festivālu,» pastāstīja koncertbiznesa pārstāvis O.Grasmanis.

Festivālā tiks aptverti dažādi žanri, aicinot gan roka leģendas, gan slavenas grupas un dziedātājus no Rietumiem. Ir zināmi jau daži mākslinieki, ar kuriem tiek slēgts līgums, un pavisam drīz tiks paziņots par konkrētiem festivāla dalībniekiem un biļešu tirdzniecību.

Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja I.Bērziņa pauda: «Esam priecīgi, ka tieši Kuldīgā notiks «Live Fest» festivāls, kas pārstāv cita žanra mūziku un auditoriju. Kuldīgas pašvaldība ir atvērta šādai sadarbībai.»

«Zinu, ka pēc pāris gadiem šis festivāls būs nozīmīgs notikums ne tikai Kuldīgā, bet arī Kurzemē un visā Latvijā. Kuldīga ir nākotnes pilsēta, tās infrastruktūra ir piemērota festivālu rīkošanai. Pasākums aktivizēs Kurzemes tūrisma birojus, piesaistot klausītājus no Latvijas, Skandināvijas un citām kaimiņvalstīm,» pārliecību pauda O.Grasmanis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu