Pēdējās trīs dziesmas, kas iekļūst TV3 šova pusfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Svētdienas vakarā notikušajā TV3 šovā "Mūsu zelta dziesma" skatītāji lēma, ka pusfinālā tiek dziesmas "Dzimtā valoda" un "Pilsēta, kurā piedzimst vējš". Savukārt žūrija pirmajā vietā ierindoja Kārļa Būmeistara dziedāto "Saule, Pērkons, Daugava".

Šovā skanēja Andra Ērgļa izpildītā dziesma "Pilsētā, kurā piedzimst vējš", Nikolaja Puzikova, Elīnas Seilas un Lielvārdes violetā kora dziedātā "Tikai tā!" (abas dziesmas vērtēja mūzikas izdevējs Guntars Račs),"Dzimtā valoda", ko dziedāja Ivo Fomins un Jelgavas Tirkīzzilais koris, Daces Upītes un Intara Busuļa dziedātā "Noktirne", Samantas Tīnas un Rīgas Sarkanā kora dziedātā "Taisnība" (no grupas "Zodiaks" repertuāra), Kārļa Būmeistara dziedātā "Saule, Pērkons, Daugava", Diānas Pīrāgs dziedātā "Atdziedi, dvēsele", Valtera Frīdenberga izpildītā "Sanāciet, sadziediet!", Gintas Ēķes-Krievkalnas dziedātā "Zibsnī zvaigznes aiz Daugavas", kā arī Emīla Balcera un Liepājas Violetā kora dziedātā "Atgriešanās" ("Celies, sastingusī alka!").

Bez jau ierastajiem ekspertiem dziesmas un priekšnesumus vērtēja mūzikas izdevējs Guntars Račs, komponists Mārtiņš Brauns, dziedātājs Dainis Dobelnieks un mūziķis Ainars Virga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu