«Gravity» dominē Ziemeļamerikā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ Ziemeļamerikas kinoteātros dominē zinātniskās fantastikas trilleris «Gravity». Tā ir režisora Alfonso Kuarona jaunākā filma, kas seko pirms septiņiem gadiem uzņemtajai lentei «Cilvēces bērns». Tas ir elpu aizraujošs stāsts par diviem astronautiem, kuri piedzīvo katastrofu un zaudē sakarus ar Zemi un līdz ar to arī jebkādu iespēju izglābties. Bailes pāraug panikā, ar katru elpas vilcienu atliek arvien mazāk skābekļa. Taču vienīgā iespēja atgriezties mājās ir virzīties arvien tālāk biedējošajos kosmosa plašumos...

Nedēļas griezumā filma ieņēmusi 55,5 miljonus dolāru, kas ir visu laiku izcilākais starts oktobra mēnešos. Turklāt izteikts vairākums no pārdotajām biļetēm ir bijušas 3D formātam.

Galvenās lomas filmā atveido «Oskara» balvas laureāti Sandra Buloka («Aklā puse») un Džordžs Klūnijs («Sīriāna»).

«Gravity» uzņemta, izmantojot jaunākās 3D tehnoloģijas, un tās tapšana ilga četrus gadus.

Uz otro vietu noslīdējusi bērnu grāmatas «Cloudy With A Chance Of Meatballs» jeb «Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus» otrās daļas ekranizācija «Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus 2» («Cloudy with a Chance of Meatballs 2»). Ieņēmumu kritums bijis ap 40%, kas ļāvis iekasēt 21,5 miljonus.

Ar ļoti pieticīgu startu izcēlusies «Uz visu banku» («Runner Runner»). Iekasēti vien 7,6 miljoni, kas nedara godu ne Benam Aflekam, ne Džastinam Timberleikam.

Foto: publicitātes

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu