«HAIM» māsas pārspēj Džastinu Timberleiku (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šonedēļ Apvienotās Karalistes albumu topā ļoti sīvā cīņā 1.vietu iekarojušas trīs māsas no grupas «HAIM», tikai par 2100 kopijām pārdodot vairāk sava debijas albuma «Days Are Gone» (skat. recenziju) eksemplāru nekā Džastina Timberleika (Justin Timberlake) «The 20/20 Experience – 2 of 2», ziņo ārvalstu prese.

Vēl nedēļas vidū bijušā puišu grupas «N-Sync» dalībnieka Timberleika jaunais albums bija izvirzījies līderpozīcijā, apsteidzot «Days Are Gone» par 700 kopijām, taču rezultātā māsas - Este (1986), Daniele (1989) un Alana (1991) spēja sasniegt numur 1, svētdien ziņo «Official Charts Company».

Pagājušās nedēļas līderis - «Kings of Leon» ar jauno studijas albumu «Mechanical Bull» («RCA Records») noslīdējis uz 3.vietu, «Arctic Monkeys» ar piekto studijas albumu «AM» saglabājis 4.vietu, bet top5 noslēdz kanādiešu repera un dziedātāja Dreika (Drake) jaunākais albums «Nothing Was the Same».

6.vietā amerikāņu hārdroka apvienības «Alter Bridge» albums «Fortress», bet 10.vietā jauns britu repera Dizija Raskala (Dizzee Rascal) ieraksts «The Fifth».

Singlu konkurencē 1.vietā pamanījies nokļūt ansamblis «OneRepublic» ar hitu «Counting Stars».





Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu