Noskaidroti desmit seksīgākie kinoaktieri (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kino žurnāla «Empire» aptaujā noskaidrotas seksīgākajās kinozvaigznes. Šodien publicējam Top10 vīriešu konkurencē, bet rīt - sieviešu.

 
10. Bredlijs Kūpers
10. Bredlijs Kūpers Foto: REUTERS/ScanPix

10. Bredlijs Kūpers

10. Bredlijs Kūpers

38 gadus vecais amerikāņu aktieris Bredlijs Kūpers savu aktieria karjeru uzsāka 1999. gadā ar epizodisku lomu TV seriālā «Sekss un lielpilsēta». Šobrīd pazīstams pēc lomām visās «Paģiru» franšīzes daļās un lieliskajā «Oskaram» nominētajā filmā «Silver Linings Playbook».

 
9. Hjū Džekmens
9. Hjū Džekmens Foto: REUTERS/ScanPix

9. Hjū Džekmens

9. Hjū Džekmens

44 gadus vecais austrāļu aktieris plaši pazīstams ar filmēšanos dažādu žanru filmās, mūziklos un televīzijas šovos. Hjū Džekmens ir filmējies tādos filmu žanros kā fantastika, šausmu, piedzīvojumu, asa sižeta, romantiskajās filmās. Starptautisku atzinību aktieris ir guvis, atveidojot dažādus supervaroņus un romantiskos tēlus. Pazīstams ar Vilknadža lomu «X cilvēku» filmu sērijā. Tāpat filmējies tādās filmās kā «Keita un Leopolds» (Kate & Leopold), «Van Helsings» (Van Helsing), «Ilūzija» (The Prestige), «Austrālija» (Australia), «Cietais tērauds» (Real Steel) un «Nožēlojamie» (Les Misérables).

Pēdējā filma, kas ar šo aktieri skatāma uz lielajiem ekrāniem ir «Gūsteknes», kurā Džekmens spēlē tēvu, kuram nolaupītas meitas.

 
8. Maikls Fasbenders
8. Maikls Fasbenders Foto: REUTERS/ScanPix

8. Maikls Fasbenders

8. Maikls Fasbenders

1977. gada 2. aprīlī Heidelbergā dzimušais Maikls Fasbenders divu gadu vecumā ar ģimeni pārcēlās uz dzīvi Īrijā. 16 gadu vecumā Londonā sāka strādāt par bārmeni un 2001. gadā sāka filmēties pirmajos seriālos. Šobrīd aktieris dzīvo ASV un ir pazīstams ar lomām filmās «Bēdīgi slavenie mērgļi», «Džeina Eira», «Bīstamā metode» un «Kauns», par kuru viņu nominēja Zelta globusam.

Fasbenders ar labākā aktiera trofeju (2011)
Fasbenders ar labākā aktiera trofeju (2011) Foto: REUTERS/ScanPix
 
7. Roberts Patinsons
7. Roberts Patinsons Foto: REUTERS/ScanPix

7. Roberts Patinsons

7. Roberts Patinsons

27 gadus vecais angļu aktieris, modelis un mūziķis vislabāk pazīstams ar Edvarda Kalena lomu «Krēslas» sāgā.

Roberts dzimis Londonā, Anglijā. Viņa māte Klēra strādāja modeļu aģentūrā, bet tēvs, Ričards, importēja antīkus ASV auto. Vēlāk viņš nokļuva amatieru teātrī, kur uzsāka savas aktiera gaitas. Roberts piesaistīja «Tess of the D’Urbervilles» aģenta uzmanību un sāka pretendēt uz profesionālākām lomām. Patinsonam ir divas vecākas māsas, dziedātāja Lizija Patinsone un Viktorija Patinsone.

 
6. Kriss Hemsvorts
6. Kriss Hemsvorts Foto: REUTERS/ScanPix

6. Kriss Hemsvorts

6. Kriss Hemsvorts

30 gadus vecais austrāliešu aktieris pazīstams ar Tora lomu Marvel Studios filmās «Tors» (2011) un «Atriebēji» (2012), kā arī Austrālijas televīzijas seriālā «Home and Away» (2004). Tāpat filmējies tādās filmās kā «Zvaigžņu ceļš» (2009), «A Perfect Getaway» (2009), «The Cabin in the Woods» (2012), «Snow White and the Huntsman» (2012) un «Red Dawn» (2012). Arī viņa brāļi Liams un Lūks ir aktieri.

Kriss Hemsvorts ar sievu Elsu Pataki
Kriss Hemsvorts ar sievu Elsu Pataki Foto: REUTERS/ScanPix
 
5. Roberts Daunijs jaunākais
5. Roberts Daunijs jaunākais Foto: REUTERS/ScanPix

5. Roberts Daunijs jaunākais

5. Roberts Daunijs jaunākais

48 gadus vecais amerikāņu aktieris karjeru uzsāka agrā bērnībā (1970. gadā piecu gadu vecumā), kad piedalījās sava tēva filmā «Pound». 1987. gada filma «Less Than Zero» bija pirmā ar R. Daunija piedalīšanos, kurā aktieris izpelnījās kritiķu atzinību.

Vēlāk filmējies tādās filmās kā «The Singing Detective» (2003), «Kiss Kiss Bang Bang» (2005), «Miglas atspulgā» (A Scanner Darkly; 2006) u.c. Kopš 2008. gadā attēlojis Toniju Stārku/Dzelzs vīru filmā «Dzelzs vīrs», saglabājis šo lomu arī filmās «Dzelzs vīrs 2» (Iron Man 2; 2010), «Atriebēji» (The Avengers; 2012), «Dzelzs vīrs 3» (Iron Man 3; 2013).

Par Čārlija Čaplina atveidošanu 1992. gada filmā «Chaplin» saņēmis BAFTA balvu, ticis nominēts Amerikas Kinoakadēmijas balvai. Par lomu filmā «Tropu negaiss» ticis nominēts Amerikas Kinoakadēmijas balvai un BAFTA balvai. Saņēmis divas Zelta globusa balvas: par lomu seriālā «Ally McBeal» un lomu filmā «Šerloks Holmss».

 
4. Raiens Goslings
4. Raiens Goslings Foto: REUTERS/ScanPix

4. Raiens Goslings

4. Raiens Goslings

32 gadus vecais Raiens Goslings ir kanādiešu aktieris un mūziķis. Kļuvis pazīstams kā bērnu kinozvaigzne «Disney» kanāla seriālā «The Mickey Mouse Club» (1993—1995). Pēc tam uzņēmies dažādās citās ģimenes izklaides programmās, piemēram, «Are You Afraid of the Dark?», «Goosebumps», «Breaker High», «Young Hercules». Taču viņa pirmā loma nopietnā kino bija 2001. gada filmā «The Believer».

R. Goslings ir ticis nominēts Amerikas Kinoakadēmijas balvai kā labākais aktieris par lomu filmā «Half Nelson». Tāpat vairākkārt ticis nominēts Zelta globusam kā labākais aktieris par lomām filmās «The Ides of March», «Crazy, Stupid, Love.», «Blue Valentine» u.c.

 
3. Henrijs Kavils
3. Henrijs Kavils Foto: REUTERS/ScanPix

3. Henrijs Kavils

3. Henrijs Kavils

30 gadu vecais britu aktieris filmējies tādās filmās kā «The Count of Monte Cristo», «Stardust» un «Immortals», tāpat attēlojis Čārlzu Brendonu vēsturiskajā seriālā «The Tudors». H. Kavils ir ticis izraudzīts Klārka Kenta/Supermena lomai 2013. gada filmā «Tērauda vīrs» (Man of Steel). Pēc Kristiana Beila, kas attēlojis Betmenu, un Endrū Gārfīlda, kas attēlojis Zirnekļcilvēku, viņš ir kļuvis par trešo britu aktieri, kas filmās atveidojis amerikāņu komiksu supervaroni.

Henrijs Kavils
Henrijs Kavils Foto: REUTERS/ScanPix
 
2. Toms Hidlstons
2. Toms Hidlstons Foto: REUTERS/ScanPix

2. Toms Hidlstons

2. Toms Hidlstons

32 gadus vecais angļu aktieris absolvējis «Royal Academy of Dramatic Art» un 2011. gadā kļuva atpazīstams ar ar Loki lomu «Marvel Studios» filmā «Tors», kapteiņa Nikolsa lomu Stīvena Spīlberga Otrā pasaules kara drāmā «War Horse», lomu britu drāmā «The Deep Blue Sea», kurā filmējās kopā ar Reičelu Vaisu, un Frānsisa Skota Ficdžeralda lomu Vudija Alena filmā «Midnight in Paris». 2012. gadā atkal tēloja Loki filmā «Atriebēji».

Toms Hidlstons
Toms Hidlstons Foto: REUTERS/ScanPix
 
1. Benedikts Kamberbačs
1. Benedikts Kamberbačs Foto: REUTERS/ScanPix

1. Benedikts Kamberbačs

1. Benedikts Kamberbačs

Tātad, kino žurnāla «Empire» aptaujā par seksīgāko kinozvaigzni atzīts angļu aktieris Benedikts Kamberbačs, kurš pazīstams ar Džuljena Asānža lomu filmā par «Wikileaks» («The Fifth Estate») un Šerloka Holmsa lomu asprātīgajā britu detektīvseriālā «Šerloks» (Sherlock).

Benedikts Kamberbačs filmā «Tumsā: Zvaigžņu ceļš» atveidoja ļaundari
Benedikts Kamberbačs filmā «Tumsā: Zvaigžņu ceļš» atveidoja ļaundari Foto: REUTERS/ScanPix
Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu