Rīdziniekus ar jaunu šovu priecēs Filips Kirkorovs (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Reuters

Neparedzamais un kolorītais Krievijas estrādes mākslinieks un popmūzikas karalis Filips Kirkorovs (Филипп Киркоров) 31.oktobrī atgriežas hallē «Arēna Rīga» ar savu programmu «ДруGoy». Biļetes iespējams iegādāties visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Savos koncertos Filips Kirkorovs prot pārsteigt - milzīgi ekrāni, 3D grafika, gaismu instalācijas un uguņošana, kustīga skatuve, un arī tas vēl nav viss, informē koncerta rīkotāji.

Filips Kirkorovs: «Šovs, kuru esam radījuši, paņēmis daudz spēka. Ne tikai man, bet visai mūsu komandai. Mēs eksperimentējām, izdomājām, radījām. Raugoties no tehnoloģiju viedokļa, tā ir ļoti sarežģīta programma, kādu Krievijā neviens cits nav radījis. Mūsdienu tehnoloģijas, kas šobrīd pieejamas, datorgrafika un scenogrāfijas iespējas ļaus skatītājiem jaunā veidolā iepazīt dziesmas, kas viņiem jau iepatikušās, kā arī ieraudzīt mani nedaudz citādu, izpildot jaunāko veikumu.»

Krievijas mūzikas kritiķi vienbalsīgi atzinuši šovu «ДРУGOY» par unikālu un pārsteidzošu. Arī Filipa Kirkorova kolēģi mūziķu aprindās atzinīgi izteikušies par viņa jaunāko programmu.

Šova veidošanā piedalījies arī mākslinieks Boriss Krasnovs. Abu draudzība ilgst jau daudzus gadus, kopš sadarbības, veidojot vienu no pirmajiem Filipa Kirkorova šoviem «Atlantīda». Pēc 20 gadiem Boriss Krasnovs joprojām ir viens no labākajiem pasākumu mākslinieks, un viņa veidotais skatuves noformējums vienmēr pārsteidz ar vērienīgumu un krāšņumu.

Režisors Oļegs Bondarčuks. Viens no Krievijas pieprasītākajiem un pieredzējušākajiem pasākumu un TV pārraižu režisoriem.

Horeogrāfs Maksims Pasjuks, baleta «Ļubovņiki» vadītājs. Viņa rokraksts ir unikāls un specifisks, viņa horeogrāfija aizrauj jau no pirmajām sekundēm. Maksims Pasjuks darbojies tādos Krievijas projektos kā «Dejo ar zvaigzni», «Faktors A» un «Allas Pugačovas Ziemassvētku tikšanās».

Savam šovam Filips Kirkorovs piesaistījis arī talantīgu jauno modes dizaineru plejādi, sākot ar uzlecošajām zvaigznēm līdz pat modes metram Valentīnam Judaškinam.

31.oktobrī Filips Kirkorovs sola sniegt visiem Rīgas koncerta apmeklētājiem milzumu muzikālu un košu pārsteigumu!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu