Paziņo MTV Eiropas mūzikas balvu nominācijas (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mtvema.com

Šogad MTV Eiropas mūzikas balvu nominācijās dominē amerikāņu dziedātājs Džastins Timberleiks un apvienība «Macklemore & Ryan Lewis». Katrs nominēts pieciem apbalvojumiem, kas novembrī tiks pasniegti Amsterdamā. «Macklemore & Ryan Lewis» balvai nominēti pirmoreiz. Viņi pretendē uz labākās dziesmas godu par hitu «Thrift Shop», kā arī labākā hiphopa izpildītāja balvu.

Tikmēr Timberleiks cīnīsies par labākā izpildītāja vīrieša titulu un uzvaru labākā videoklipa kategorijā par dziesmu «Mirrors».

Par labākās izpildītājas sievietes godu sacentīsies piecas popdīvas - Keitija Perija, Lēdija Gāga, Mailija Sairesa, Selēna Gomesa un Teilore Svifta.

Nominācijas paziņoja komiķis Vils Ferels, kurš bija iejuties ziņu diktora Rona Burgundija tēlā no filmas «Anchorman». Decembrī iznāks tās turpinājums «Anchorman 2: The Legend Continues».

Rons Burgundijs
Rons Burgundijs Foto: mtvema.com

MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonija šogad 10.novembrī norisināsies «Ziggo Dome» arēnā Amsterdamā.

Balso par savu favorītu šeit

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu