"Instrumenti" izziņo koncertus Valmierā un Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Grupa "Instrumenti" pirms gaidāmā vērienīgā koncerta "Arēnā Rīga" klausītājus ar savu koncertprogrammu priecēs arī Valmierā un Liepājā, informē grupas pārstāvji. Valmierā grupas koncerts notiks 26.novembrī Vidzemes olimpiskajā centrā, bet Liepājā koncerts notiks 3.decembrī Liepājas olimpiskajā centrā.

"Esam sākuši nopietnu gatavošanos gaidāmajiem koncertiem, solām ne tikai jaunu un nedzirdētu muzikālo materiālu, bet arī saistošu un interesantu šova vizuālo noformējumu. Ir neskaitāmas idejas un daudz darāmā, šķiet, skrējiens, kas sākās labu laiku pirms albuma izdošanas, beigsies tikai pēc koncerta "Arēnā Rīga"," atklāja grupas dalībnieks Reynsi jeb Reinis Sējāns.

Jau ziņots, ka 10.decembrī grupa "Instrumenti" nolēmusi "Arēnā Rīga" rīkot sava debijas albuma "Tru" koncertu, vienuviet pulcējot visus grupas cienītājus.

Septembra sākumā klajā nāca grupas debijas albums "Tru", kurā iekļauti 14 skaņdarbi, tostarp jau labi zināmās "Instrumentu" dziesmas "Zemeslodes", "Apēst tevi", "Life Jacket Under Your Seat", kā arī jaunākais singls "Pilnīgi viens".

Biļetes uz "Instrumentu" gaidāmajiem koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā "www.bilesuparadize.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu