«Ugunsgrēka» Mildas pielūdzējs Antons jeb Rūdolfs Plēpis (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Lai gan seriāla «UgunsGrēks» 10.sezona sākusies ar daudziem un dažādiem pārsteigumiem, ar tiem vēl viss nebeigsies. Tūlīt, tūlīt par seriāla komandu sevi varēs saukt arī aktieri Kristaps Rasims, Rūdolfs Plēpis, Mārtiņš Brūveris un Vilnis Briedis.

Iepazīstot tuvāk K.Rasima atveidoto varoni Jezupu Martinovu - viņš ir 28 gadus vecs, tiešs un godīgs vīrietis. Jezups ir dzimis Latgalē mazā lauku miestiņā, un joprojām jūtams viņa latgalieša akcents. Jau kopš bērnības Jezups ir apguvis visus lauku darbus un ar ģimeni ir pārtikuši no tā, ko paši izaudzējuši. Mājas tēvs atstājis vecākajam dēlam, visi pārējie bērni izklīduši pa pasauli, tajā skaitā Jezups. Aktiera Kristapa Rasisma atveidoto varoni Jezupu Martinovu varēs iepazīt jau 19.septembrī.

Foto: Ekrānšāviņš no video

Vērīgākie skatītāji būs pamanījuši, ka kafejnīcas šefpavāre Milda regulāri ar kādu sarakstās un sazvanās, un nojaušams, ka noslēpumainais sarunu biedrs ir viņas jaunais pielūdzējs. Kas viņš ir?! Tas atklāsies jau pavisam drīz, un vairs nav ilgi jāgaida, līdz viņš ienāks arī viesnīcas telpās. Mildas jaunais draugs Antons, kurš no visiem slēpj savu nodarbošanos un daudz runā dzejā, būs sastopams 2.oktobrī. Antona tēlā iejutīsies aktieris Rūdolfs Plēpis.

2.oktobra vakarā UgunsGrēkā pirmo reizi varēs ieraudzīt arī Latvijas Nacionālā teātra aktieri Mārtiņu Brūveri jeb Gati. Viņš ir Lidijas mazdēls, Edija vecākais brālis un Āboliņu ģimenes jurists, nav precējies. Gata mērķis ir no dzīves paņemt visu, ko tā dod, – naudu, varu, skaistas sievietes un dārgas izklaides. Ģimenes bizness ir labs līdzeklis, ar kā palīdzību visu panākt.

Ceturtais no visiem drīzumā sastopamajiem varoņiem būs Viļņa Brieža atveidotais Jurčiks. Ar viņu tiksiet iepazīstināti kā ar topošo līgavaini. Vai viņa nolūki ir īsti un līgava nebūs vīlusies?! Atbildes uz daudziem jautājumiem iegūsiet, ja sekosiet līdzi aizraujošiem un pārsteigumu pilniem UgunsGrēka notikumiem.

Kā liecina TNS Latvia dati, 10. sezonas pirmā epizode radījusi ļoti lielu interesi un sasniegti 289 000 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu