Klausies jaunos Janelle Monáe, «Holy Ghost!», «Arctic Monkeys» albumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Septembris tradicionāli ir lielo albumu mēnesis. Šomēnes ar jaunām platēm atgriežas vairāki pop un rokmūzikas smagsvari. To skaitā «Nine Inch Nails», Džastins Timberleiks, Eltons Džons, «Manic Street Preachers», «Babyshambles», Dreiks (Drake), «Mazzy Star» u.c. Daži no māksliniekiem savus jaunos garadarbus jau palaiduši tautās straumēšanas režīmā. Kā, piemēram, savdabīgā soula un R&B dziedātāja Džanele Monē (Janelle Monáe), Bruklinas duets «Holy Ghost!» un Šefīldas brašuļi «Arctic Monkeys».

Janelle Monáe «The Electric Lady»
(Wondaland Arts Society/Bad Boy)
Izdošanas datums - 10. sept.

Androīdu mesija Džanele Monē pasauli satricināja pirms trīs gadiem ar lielisko albumu «The ArchAndroid», kas bijis arī TVNET mēneša albuma godā.

Arī jaunajā platē, kas dienas gaismu oficiāli ieraudzīs 10. septembrī, dominē zinātniskās fantastikas un apokalipses motīvi (skat. dziesmas «Dance Apocalyptic» video), taču atsevišķās dziesmās «elektriskā lēdija» nolaižas arī uz zemes un risina pavisam reālas problēmas.

Albumu šobrīd var noklausīties «VH1» mājas lapā. Tajā kā viesmākslinieki dzirdami Ērika Badu (Erykah Badu), Migels (Miguel), Big Bojs (Big Boi), Sī-lo (Cee-Lo), Solanža (Solange), Esperanza Spoldinga (Esperanza Spalding) un pats Prinss (Prince).

Get More: Janelle Monae,

Arctic Monkeys «AM»
(Domino)
Izdošanas datums - 9. sept.

Arī Šefīldas vīru kvartets «Arctic Monkeys» šonedēļ (acīmredzot reaģējot uz albuma nelegālu nonākšanu tīmeklī) ir nolēmis straumēt savu jauno studijas albumu «iTunes» servisā.

12 jaunu dziesmu plati producējuši Džeimss Fords (James Ford) un Ross Ortons (Ross Orton), un tajā kā viesmūziķi piedalās «Queens of the Stone Age» līderis un vīru mentors Džošs Homijs (Josh Homme), «Elvis Costello & The Imposters» bundzinieks Pīts Tomass (Pete Thomas) un bijušais grupas «The Coral» ģitārists Bils Raiders Džonss (Bill Ryder-Jones).

itunes.apple.com

Vairākus albumus šonedēļ straumē arī bezpeļņas organizācija «National Public Radio» (NPR - www.npr.org). Jāpiemin gan savdabīgā soulmeņa - dziedātāja Eibela Tesfeja (Abel Tesfaye) jeb projekta «The Weeknd» jaunā plate «Kiss Land», gan elektroniskās mūzikas trio «Factory Floor» albums, gan britu soulmeņa Vilisa Ērla Bīla (Willis Earl Beal) garadarbs.

First listen - www.npr.org

Holy Ghost! «Dynamics»
(DFA)
Izdošanas datums - 9. sept.

Arī gaumes veidotājs, portāls «Pitchfork» šonedēļ piedāvā vairāku jaunu albumu «strīmus» - spāņus «Delorean», «Man Man», «Jacuzzi Boys», «Windhand» un arī Bruklinas dueta «Holy Ghost!» jauno plati.

Atgādināšu, ka DFA izdevniecības mākslinieku «Holy Ghost!» - Nikolasa Milhisera (Nicholas Millhiser) un Aleksandra Frankela (Alexander Frankel) debijas plate arīdzan pirms diviem gadiem kļuva par TVNET mēneša albumu.

Stream New Releases From Holy Ghost!, Delorean, Man Man, Jacuzzi Boys, and Windhand Via Pitchfork Advance

Vēl septembrī gaidām: MGMT, Haim, San Fermin, The Naked And Famous, Chrvches, Machinedrum, Sub Focus, Yuck, Darkside, FKA twigs, Bill Callahan, The Field u.c. ierakstus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu