Reiniks un Kurusova startē Lietuvas deju šovā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandras Kurusovas personīgais arhīvs

Populārais dziedātājs Lauris Reiniks un dejotāja Aleksandra Kurusova kopš pagājušās svētdienas piedalās kaimiņvalsts Lietuvas deju šovā "Dejo ar mani" jeb "Šok su manimi". Lai gan žūrija abiem Latvijas pārstāvjiem lika visai zemas atzīmes, skatītāju telefonbalsojumā abi izvirzījās otrajā vietā, bet kopvērtējumā pēc pirmā raidījuma ieņem sesto vietu.

Aleksandra sarunā ar portālu TVNET atklāj, ka Lauri lietuviešu producenti piedalīties deju šovā uzaicinājuši tādēļ, ka ar sava hita "Es skrienu" lietuviešu versiju viņš mūsu kaimiņvalstī kļuvis ļoti populārs. "Kad viņam piedāvāja dejot un domāja par partneri, tad uzaicināja mani, jo lietuviešu producenti, kuri Latvijā organizēja šovu "Dejo ar zvaigzni", atcerējās, ka mēs jau sadejojāmies pirms četriem gadiem."

Foto: Aleksandras Kurusovas personīgais arhīvs

Tādēļ Aleksandra piekritusi šim piedāvājumam, turklāt viņai bijis interesanti pārbaudīt, vai viņas deju partneris joprojām atceras toreiz iemācītos deju soļus, vai tomēr viss jāmācās no sākuma. "Toreiz viss norisinājās tādā ātrumā, ka pamatsoļu mācīšanai laika nebija, tāpēc strādājām tikai pie horeogrāfijas un šova elementiem. Tagad sākam visu no sākuma, jo Lauris daudz ko ir aizmirsis, taču es noteikti gribētu uzsvērt, ka viņš ļoti ātri mācās, tādēļ domāju, ka viss būs kārtībā."

Dejotāja arī uzsver, ka

lietuviešu šovam visi priekšnesumi tiek gatavoti no jauna,

un no Latvijā redzētajiem priekšnesumiem nekas netiek špikots. "Pirmajam raidījumam izvēlējāmies "ča-ča-ča", ko dejojām Laura hita "Es skrienu" lietuviešu versijas pavadībā, dejā iekļaujot arī klipā redzētos deju elementus," stāsta Aleksandra. Savukārt par šīs svētdienas raidījumu viņa atklāj, ka abi ar Lauri dejos kvikstepu.

Foto: Aleksandras Kurusovas personīgais arhīvs

"Mums patiesībā ir viegli dejot, jo esam jau sadejojušies pirms četriem gadiem. Turklāt Lauris zina, ka es esmu prasīga, savukārt es zinu, cik daudz viņš var izdarīt.

Latvijas šovā baidījos izpausties, toties tagad es viņu pamatīgi dresēju,"

smejas dejotāja, jau pavisam nopietni piebilstot, ka Latvijas pārstāvji nemaz nedomā atslābināties.

"Žūrija mums lika ļoti zemas atzīmes, lai gan mēs nekādā gadījumā nebijām sliktākais deju pāris. Acīmredzot viņi gribēja mūs "nolikt vietā". Iespējams, tas bija reitingu dēļ. Turklāt mums nebija viegli, jo producenti izlēma, ka dejosim paši pirmie," spriež Aleksandra, piebilstot - viņasprāt, dalība kaimiņvalsts šovā ir laba iespēja Lietuvā lieku reizi pareklamēt Latviju, ko arī abi ar Lauri viņi cītīgi darot. "Mēs esam ļoti apmierināti, un garlaicīgi nav nekādā ziņā," pauž dejotāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu