«Esplanādē 2014» uzstāsies mūziķis Goran Gora

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Šovakar plkst.21 kultūras vasarnīcā «Esplanāde 2014» piektdienu koncertsēriju laikā uzstāsies dziesminieks Goran Gora, informē nodibinājuma «Rīga 2014» sabiedrisko attiecību programmas vadītājs Mārtiņš Drēģeris.

Koncertā Goran Gora sola klausītājus iepazīstināt ar savām jaunākajām dziesmām no topošā albuma ar Knuta Skujenieka dzeju. Tas būs pirmais mūziķa studijas albums, kurā visas dziesmas būs latviešu valodā. Tāpat neizpaliks arī populārāko dziesmu izlase no līdz šim izdotajiem Goran Gora albumiem.

Koncerts Rīgas sirdī, kultūras vasarnīcā «Esplanāde 2014», mūziķim Goran Gora būs īpašs vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, uzstāšanās paredzēta pilnā sešu mūziķu sastāvā, otrkārt, lielāko koncerta daļu aizņems jauns muzikālais materiāls - dziesminieks ir sarakstījis dziesmu ciklu ar Knuta Skujenieka dzeju, no kā pusi paredzēts atskaņot Esplanādē. Koncerts būs gana kolorīts un interesants, jo tiks atskaņotas arī iepriekšējo trīs albumu spilgtākie skaņdarbi.

Goran Gora, īstajā vārdā Jānis Holšteins, ir latviešu dziesminieks no Baldones. Ietekmējies no «Depeche Mode», U2, Toma Veitsa, Maikla Oldfīlda, Īslandes u.c. mūzikas. Ar pseidonīmu Goran Gora mūzikā darbojas kopš 2000.gada, pazīstams kļuvis 2005.gadā ar dziesmu «Slow Down». Līdz šim Goran Gora ir iznākuši trīs albumi - 2007.gadā albums «Jetlag», 2010.gadā albums «Mystyrys Yrs» un 2011.gadā albums ar nosaukumu «Hold Me Close When It Comes».

Koncerta apmeklējums būs bez maksas. Pirms Goran Gora uzstāšanās, jau no plkst.20, kā «funk» DJ spēlēs kultūras portāla «riga2014.org» galvenais redaktors Kaspars Zaviļeiskis.

Kultūras vasarnīcā «Esplanāde 2014» piektdienu koncertsērija turpināsies līdz septembra vidum. Nākamajā piektdienā tur uzstāsies grupa «Laime pilnīga».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu