Timberleiks iegūst galveno MTV mūzikas video balvu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdienas vakarā jaunatklātajā «Barclays» centrā Bruklinā norisinājās ikgadējā MTV mūzikas video balvu pasniegšana. Tā bija jau trīsdesmitā ceremonija, kas pulcēja šā brīža lielākās un skaļākās populārās mūzikas zvaigznes. Vakara galvenā balva par labāko videoklipu nonāca Džastina Timberleika (Justin Timberlake) rokās par video dziesmai «Mirrors».

Timberleiks šajā kategorijā cīnījās ar Bruno Marsa dziesmas «Locked Out of Heaven», Teilores Sviftas «I Knew You Were Trouble», Robina Tika «Blurred Lines» un Sietlas hiphopa dueta Maklemora un Raiena Lūisa (Macklemore & Ryan Lewis) dziesmas «Thrift Shop» videoklipiem.

Timberleika cits klips «Suit & Tie» ieguva balvu par labāko režiju.

Par labāko sieviešu klipu atzīts Teilores Sviftas «I Knew You Were Trouble, bet vīriešu kategorijā - Bruno Marsa dziesmas «Locked Out of Heaven» klips.

Par labāko pop video kronēts Selēnas Gomesas «Come and Get It», bet labākais rokmūzikas video tika grupai «Thirty Seconds To Mars».

Ceremoniju ar krāšņu šovu atklāja popmūzikas hameleons Lēdija Gāga, četrreiz pārģērbjoties dziesmas «Applause» priekšnesuma laikā, taču lielāko «troksni» sacēla bijusī Disneja kanāla zvaigzne Mailija Sairusa, kuras provokatīvais priekšnesums pat aizēnoja Gāgu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu