Klubs "Kefīrs" svinēs divu gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kefirs.lv

Klubs "Kefīrs" (A. Briāna ielā 9a) 26. un 27. augustā rīko divu gadu (un viena mēneša) jubilejas svinības, informē klubā.

Neskatoties uz to, ka "Kefīrs" ir viens no jaunākajiem klubiem Rīgā, šogad tas piedzīvo vērienīgu kluba imidža un telpu rekonstrukciju.

Par svinību galvenajiem viesiem pirmajā vakarā taps grupas "Otra puse" un "Gain Fast", savukārt otrā jubilejas vakarā apmeklētājus priecēs Eirovīzijas grupa "Musiqq" un īpašais viesis no Somijas Dj Rahim!

Šo divu dienu laikā klubā savas perfomances veiks arī kluba rezidenti: Dj Get Dizzy, Dj Emil Deo, Dj Pol’s, Dj Dzee, Dj Chicool, Dj Breizers, kā arī citi.

Zīmīgs ir fakts, ka šo divu svētku dienu laikā uzstāsies ne tikai Latvijā pazīstamas grupas un dīdžeji, bet būs arī citas aktivitātes, kā, piemēram, bārmeņu šovi, bodiārts, burvju triki no maģijas eksperta Jura Gavrilova, karstas go-go dejotājas un citas atraktīvas izklaides.

Sākums no plkst. 22 un līdz pat rīta gaismai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu