Latvijas kinoteātros turpina dominēt mazie smurfi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau trešo nedēļas nogali pēc kārtas Latvijas kinoteātros pirmo vietu ieņem ģimenes filma «Smurfi 2». Šoreiz to noskatījušies 4453 cilvēki, bet skatītāju kopskaits jau pietuvojies 40 tūkstošiem, informē «kinokino.lv».

Spēcīgākā no jaunumiem bijusi komēdija «Milleru ģimenīte» («We are the Millers»), kas savākusi 2236 skatītājus.

Par filmu: Deivids Bērks (Džeisons Sudeikis) ir katlu sīktirgotājs. Viņa klienti ir šefpavāri un mājsaimnieces. Kas gan varētu noiet greizi? Tomēr kādudien dzīve viņam sniedz skarbu mācību - neviens labs darbs nepaliek nesodīts. Viņš vēlas izpalīdzēt vietējiem pusaudžiem, taču tiek aplaupīts.

Palicis bez naudas un preces, viņš nespēj atdot parādu piegādātājam Bredam (Eds Helms). Lai atmaksātu zaudējumus, Deividam jāatved narkotiku kontrabanda no Meksikas. Deivida galvā dzimst ģeniāls plāns - viņš pierunā savu kaimiņieni, striptīza dejotāju Rouzu (Dženiferu Enistoni) uz brauciena laiku kļūt par viņa «sievu», bet divus neceļos noklīdušus jauniešus - notēlot viņa bērnus. «Milleri» dodas uz dienvidiem 4. jūlija brīvdienās, taču ģimeniskas atpūtas vietā viņus gaida nervus kutinoši piedzīvojumi.

Komēdijas režisors ir Rousons Māršals Tērbers. Galvenajās lomās - Dženifera Enistone, Džeisons Sudeikis, Emma Robertsa, Vils Pulters un Eds Helms.

Uz trešo vietu atkāpusies zinātniskās fantastikas drāma «Elizeja» (Elysium). Otrajā nedēļas nogalē to noskatījušies 2014 cilvēki, bet kopējais pārdoto biļešu skaits pārsniedz 12 tūkstošus.

Sižets: 2154.gadā pastāv tikai divas cilvēku šķiras: ļoti bagātie, kuri dzīvo drošā kosmosa stacijā, sauktā par Elizeju. Un pārējie, kuri mitinās uz pārapdzīvotās un daļēji nopostītās Zemes. Planētas iedzīvotāji vairs nav spējīgi cīnīties pret noziedzību un trūkumu, kas apņēmis zemi. Ir tikai viens cilvēks, kuram rodas iespēja vienādot šo divu pasauļu dzīvi, un viņu sauc Makss – vienkāršs puisis, kuram par katru cenu jānokļūst Elizejā. Kamēr viņa dzīvība karājas mata galā, viņš uzņemas bīstamu misiju, stājoties pretī Elizejas varenajiem. Ja viņam paveiksies, viņš izglābs ne tikai savu dzīvību, bet arī miljoniem cilvēku, kuri mitinās uz Zemes.

Filmas režisors ir lentes «District 9» autors Nīls Blomkamps no Dienvidāfrikas Republikas. Galvenajās lomās - Mets Deimons, Džodija Fostere, Djego Luna, Viljams Fihters u.c.

Joprojām spēcīga arī animācijas filma «Nejaukais Es 2». Uz ekrāniem jau sestā nedēļas nogale, bet tas nav traucējis uzrunāt 1993 skatītājus. To kopskaits šonedēļ pārsniegs 90 tūkstošus.

Pirmo piecinieku noslēdz jaunums, proti, komiksu filma «Kick-Ass 2». To noskatījušies 1048 cilvēki, kas ir zem prognozētā līmeņa, taču ievērojami vairāk par pirmās daļas iespēto.

www.kinokino.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu