Noelam bija apriebies rakstīt dziesmas savam brālim

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Mančestras rokeru "Oasis" bijušais ģitārists un dziesmu autors Noels Galahers (Noel Gallagher) atzinis, ka viņam bija "apriebies" rakstīt dziesmas brālim Laiemam. Intervijā žurnālam "Rolling Stone" mūziķis atklāja, ka "Oasis" pastāvēšanas beigu posmā viņam bija apnicis rakstīt dziesmas brālim - grupas solistam Laiemam Galaheram (Liam Gallagher), un atzina, ka patiesi izbaudījis sava debijas soloalbuma ierakstīšanu, jo pilnībā spējis kontrolēt māksliniecisko darbu.

Noels pameta "Oasis" 2009.gadā pēc skaļa strīda ar Laiemu. Laiems Galahers kopā ar citiem "Oasis" biedriem izveidoja jaunu grupu "Beady Eye", kas jau ir izlaidusi savu pirmo disku.

"Esot grupā, ir jāpieņem, ka būs kompromiss. Šoreiz man nevienam nebija jāizskaidro, kā viss notiek.

Man bija līdz nāvei noriebies rakstīt dziesmas citiem,"

atzina Noels.

Noela pirmais soloalbums "Noel Gallagher's High Flying Birds" iznāks 17.oktobrī, savukārt otrais, papildinošais albums nāks klajā 2012.gadā.

Kopumā albumā tiks iekļautas desmit dziesmas, tostarp "Everybody's on the Run", "Dream On", "If I Had a Gun ..." un "The Death of You and Me" (skat. video). Albumu izdos Galahera paša ierakstu kompānija "Sour Mash Records".

Noels ir gandarīts par sava pirmā albuma nākšanu klajā, tomēr atzina, ka pamest "Oasis" nav bijis viegli.

Kopā ar "Osasis" viņš ierakstījis septiņus studijas albumus. Pēdējais no tiem "Dig Out Your Soul" veikalu plauktos nonāca 2008.gada rudenī.

"Cilvēki turpina teikt: "Ak, būs lieliski izkļūt no komforta zonas." Tas ir kā [teikt]: "Tiec ārā no savas sūda komforta zonas"," atklāja mūziķis, piebilstot, ka viņam nav nodoma to darīt.

"Tas prasīja man 20 gadus, lai izveidotu komforta zonu. (..) Tagad es esmu procesā, veidojot citu, un ticiet man, no šīs es neiziešu," viņš uzsvēra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu