Smurfi Latvijā numur viens! (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spītējot karstumam, bērnu filmai «Smurfi 2» padodas gana labs starts Latvijas kinoteātros, kas ļauj ieņemt pārliecinošu pirmo vietu, ziņo «kinokino.lv». «Smurfu» otro filmu nedēļas nogalē noskatījušies 8869 cilvēki, kas ir teicams rezultāts.

Laba nedēļas nogale padevusies arī animācijas filmai «Nejaukais Es 2». Lai arī Smurfi neapšaubāmi bija galvenais ģimenes auditorijas magnēts, animācijas hits savācis 3019 skatītājus. To kopskaits strauji tuvojas 80 tūkstošiem.

Trešajā vietā debitējuši «Red Aģenti 2». To noskatījušies 2516 cilvēki, kas ir prognozētais līmenis.

Uz ceturto vietu noslīdējis «Vilknadzis» ar 1193 pārdotām biļetēm. Skatītāju kopskaitam šonedēļ vajadzētu pārsniegt 10 tūkstošus.

Pirmo piecnieku noslēdz mūžam aktuālais piedzīvojumu trilleris «Krāpšanas ilūzija» («Now You See Me»). Astoņu nedēļu laikā filma ne reizi nav pametusi pirmo piecnieku, kopskaitā savākusi jau vairāk par 35 tūkstošiem skatītāju. Konkrēti šajā nedēļas nogalē to noskatījās 972 cilvēki.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu