«Rolling Stone» apkopo 50 labākos koncertu izpildītājus (51)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūzikas žurnāls «Rolling Stone» par labāko mūsdienu koncertu izpildītāju atzinis amerikāņu dziedātāju Brūsu Springstīnu.

Mūzikas žurnāls «Rolling Stone» par labāko mūsdienu koncertu izpildītāju atzinis amerikāņu dziedātāju Brūsu Springstīnu.

Labāko koncertu izpildītāju sarakstā iekļauti tie mūziķi un grupas, kas uzstājušies pēdējo piecu gadu laikā un nav paziņojusi par karjeras beigām. Tos izraudzījās mūzikas industrijas pārzinātāji - šovbiznesa darboņi, ierakstu kompāniju pārstāvji un žurnālisti.

Springstīnu viņi slavēja par neizsmeļamo enerģiju uz skatuves un gatavību mainīt dziesmu sarakstu pēc klausītāju vēlmēm.

«Koncerta laikā es dziesmu sarakstam nepievēršu pārāk daudz uzmanības,» viņš teica nesenā intervijā. «Es klausos uz dziesmu, ko spēlējam, un tā man pasaka priekšā, kurai jābūt nākamajai. Un es vēroju publiku. Dažreiz es no acīm nolasu, cik ļoti klausītājs grib dzirdēt dziesmu, kuras nosaukums uzrakstīts uz viņa rokās esoša plakāta.»

«Rolling Stone» 50 labāko koncertu izpildītāju saraksts:

1. Brūss Springstīns;

2. Prinss;

3. «The Rolling Stones»;

4. «Arcade Fire»;

Arcade Fire
Arcade Fire Foto: REUTERS/ScanPix



9. «Rage Against the Machine»;

10. «My Morning Jacket»;

11. «U2»;

U2
U2 Foto: AP/ScanPix
Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers Foto: AP/ScanPix
Bejonsa
Bejonsa Foto: AP/ScanPix
Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu